Jump to content

Програма за премахване на аудио поток


Препоръчан пост

Тук не се излагам аз, ами ти! Казах че няма да инсталирам Total Video Converter, защото ми инсталира видео плеър, а аз не искам такъв! На това кое не му разбра? Още отначалото казах колко са дръзки и нахални... като глупавия спам от банери за наивните хора. С това няма да пробият! Така от своята алчност сриват имиджа си, но за тях това не представлява никакъв проблем... защото те са доволни поне един двама да клъцнат за месец два. Защото им е ясно, че никой няма да се задържи след като открие разликите между техен и чужд продукт.

И подкрепям напълмо казаното от Night Raven. Този човек е стократно по-компетентен от всички нас, взети заедно! Така че вместо да философстваш още, преглътни си любовта и вземи се ориентирай към по-качествен продукт, лесно е, имаш богат избор.

Link to comment
Сподели другаде

  • Отговори 31
  • Създадена
  • Последен отговор

ТОП потребители в тази тема

относно плейъра никой не те кара да го използваш!!!

 

Именно, че не искам да го използвам, затова няма да го инсталирам.

 

Аз ли се излагам?!Ха-ха-ха,първо виж полуграмотното си изказване и тогава ще говорим,разбра ли ме?!

 

Така от своята алчност сриват имиджа си, но за тях това не представлява никакъв проблем... защото те са доволни поне един двама да клъцнат за месец два.

 

Тръгнал си да ми говориш за нахaлност и дързост,не ме карай да прегледам всички твои изказвания във форума и да видиш колко много хора си отблъснал точно ти Zig Zag!!!

Наивитета и нахалността,както и дързостта са пресъщи на теб и не случайно доста хора го потвърдиха,дори и Night Raven!

 

 

Още отначалото казах колко са дръзки и нахални... като глупавия спам от банери за наивните хора. С това няма да пробият!

 

Ти въобще знаеш ли какво е банер,че си тръгнал да ми говориш за банери?!

Съмнявам се,ти не си запознат с повечето неща,които си казал в тази тема и съм сигурен на 99%,чул си оттук,оттам по нещечико и си въобразяваш,че знаеш нещо,както повечето хора!

За да бъдеш компетентен в нещо се искат знания и практика,а при теб определено си личи,че липсват,колкото и да философстваш!!! ;)

 

Да не говорим отделно,че се мазниш на Night Raven и се опитваш да пробиеш по този начин,за разлика от мен - моята е цел е една и тя е да помагам на потребителите в сайта,не казвам че зная всичко,но определено се включвам там където зная и мога!!!

Стъпил си в дълбоките води на тема,в която си личи,че си потънал отдавна,за разлика от мен - аз плувам и се чувствам в свои си води!!!

 

И подкрепям напълмо казаното от Night Raven. Този човек е стократно по-компетентен от всички нас, взети заедно!

 

И какво като си подкрепил Night Raven ?!Той може и да е компетентен,но това не означава,че аз нямам глава на раменете и не съм запознат с тази материя,или някой друг(това не се отнася за теб Zig Zag),и че само той знае!

Zig Zag ти си като всички останали овчици,на които като им подхвърлят нещо и се съгласяват веднага,без никакви знания и проба!

Стадото,което се подвежда от всичко казано,задавайки въпроси : "това така ли е,аха ясно,е щом го каза този човек,значи е",това си ти Zig Zag!!!

 

Така че вместо да философстваш още, преглътни си любовта и вземи се ориентирай към по-качествен продукт, лесно е, имаш богат избор.

 

Zig Zag,Night Raven не ми е казал нищо ново - в компютъра си имам много програми(включително и тези,които ти си мислиш,че той ми е препоръчал като нещо ново),с които мога да направя дадено видео или аудио,т.е . да си го изманипулирам и закодирам по такъв начин,който ти ще има да се чудиш как да направиш винаги,защото нямаш знанията,така че забрави,точно ти да ми казваш към къде да се ориентирам,специално в тази тема твоето мнение е под нулевото равнище,много си далеч,запомни го!

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...

×
×
  • Създай ново...