Jump to content

Препоръчан пост

Имам малък проблем и вече не зная към кого да се обърна . Преди около седмица си купих нова RAM памет и след като я сложих, съответно трябваше да преинсталирам ОС . Проблема е , че когато вляза в ВIOS и двата ми харддиска ca Disabled , и нямам опция да им дам Enable . По препоръка на един приятел размених местата на Master и Slave HDD , но резултата беше същия . Вече не зная какво да правя , от ровенето в интернет не успях да намеря полезна информация или съвет , за това се обръщам към вас . Ще съм много благодарна , ако някой помогне на русата женска да си оправи компютъра и се извинявам предварително , ако вече има подобна тема , която не съм открила . :)
Link to comment
Сподели другаде

Дай снимка или напиши целия ред какво ти изписва,няма как хадовете ти да са дисаблед.За смяна на рам не е нужна преинсталация,виж ресет на биоса по съм съгласен.
Link to comment
Сподели другаде

Какви са хард дисковете и каква е дънната платка?

След смяна на памет не е нужно абсолютно никакво действие - преинсталация, зануляване на настройките или каквото и да било. Паметта е категорично най-безболезненият за смяна хардуер (не броим периферни устройства).

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...