Jump to content

Как да си направя уеб сайт


Препоръчан пост

Знам че има доста урока по тази тема но са написани преди доста време и предполагам че вече ще се правят по друг начин и по лесен.

Може ли да ми препоръчате някакъв урок и после как да го кача в интернет

Link to comment
Сподели другаде

Трябва да решиш учи ли ти се език за програмиране или искаш нещо по-лесно. Ако ти се учи език за програмиране, трябва да решиш проста статична страница ли искаш или нещо голямо с SQL и т.н. Най-лесно от езиците е HTML-а, с който се правят статични странички. Иначе ти трябва хостинг за сайта. Има платени, има и безплатни. Според мен е най-добре да избереш платен хостинг, отговарящ на изискванията ти. Ако ще е само за пробите, то безплатен ще ти свърши работа, но в противен случай, както вече казах-платен. Вече има достатъчно евтини, които имат 24/7 поддръжка и още куп благини.
Link to comment
Сподели другаде

Трябва да го направя за няколко дена така че сега нямам време да уча език но ще започна да уча езика за HTML-а но къде да намеря уроци.Страницата няма да има много информация по нея ще се пише за едно село но ще е добре да са разделени на няколко части да се пише по отделни категорий
Link to comment
Сподели другаде

Както е споменал The Nightmare, единия вариант е блог в някои от многото сайтове (най-известният готов тип блогове е в Blogger), а другия е сайт направен с Joomla! Специално за Джумла има много ръководства и клипове.
Link to comment
Сподели другаде

Виж това.

Направих си сайта но,като си направя страницата как да го направя като този сайт(например като форума като натисна форума и ми излиза статии,ревюта на програми и др.)

Ето го сайта

http://chitalishtekonyovo.alle.bg

като натисна Информация за читалището как да направя да напиша кът на дядо Влайчо и като натисна върху него да излезе информация за него и снимки,и да сложа снимки

Link to comment
Сподели другаде

От бутона "Създай нов елемент"

post-18505-0-61808000-1348676690_thumb.jpg

 

Сайта ти предлага много функции !

 

Dan40o твоето предложение за уеб сайт ми се вижда по-добро :),само да те попитам,понеже виждам че има и "Html код",означава ли че мога да си копирам даден html код от друг сайт и ще ми го зареди?!

 

Благодаря за отговора предварително! :gentlemen:

 

П.П.

Регистрацията предполагам че става с всяка електр. поща,тоест няма ограничение да те задължава някаква по специална електр. поща за регистрация,или...

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...