Pechev Публикувано Август 8, 2012 Report Share Публикувано Август 8, 2012 Здравейте, имам проблем с изкл. на вградената мишката на лаптопа от копчето което си е на самата мишка!! Някакви драйвери ли ми липсват?!? Лаптопа е HP pavilion g6 - 1215. Благодаря ви предварително!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост newnickname Публикувано Август 8, 2012 Report Share Публикувано Август 8, 2012 Здравейте, имам проблем с изкл. на вградената мишката на лаптопа от копчето което си е на самата мишка!! Някакви драйвери ли ми липсват?!? Лаптопа е HP pavilion g6 - 1215. Благодаря ви предварително!! 1. На каква операционна система си? На уиндоус 7/ XP? 2. Уиндоус бутона + R (клавиши), в диалоговия прозорец поставяш командата: devmgmt.msc и натискаш ОК.Отваря се Диспечера на устройства (Device Manager), разгъваш менюто за Мишки и други посочващи устройства(Mouse and other pointing devices) и правиш снимка като използваш информацията от тази тема Пример: 3. Ако като мен имаш два драйвера и единият е Synaptics - отново Уиндоус бутона + R (клавиши), в диалоговия прозорец поставяш командата: main.cpl и натискаш ОК. Кликаш на таба - Device Settings и правиш снимка. Пример: 4. Прикачи снимките в следващия ти коментар 5. Драйверите в официалния сайт са само за Windows 7: x86 (32-бита) x64 (64-бита) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Pechev Публикувано Август 8, 2012 Author Report Share Публикувано Август 8, 2012 С windows 7 съм да. Ето и снимките :http://i.imgur.com/sbarq.jpg?1http://i.imgur.com/ho9vV.jpg?1 А как да разбера х86 или 64 трябва да изтегля? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост newnickname Публикувано Август 8, 2012 Report Share Публикувано Август 8, 2012 С windows 7 съм да........А как да разбера х86 или 64 трябва да изтегля? Начини много Изглежда, че нямаш проблем с драйвера за TouchPad-a (вградената мишка - плочката).Не ми стана ясно какъв е проблема? Искаш да изключиш touchpad-a, не се изключва или сам/а се изключва? Виждам на работния плот иконката на TuneUp 1-Click maintenance - деинсталирай TuneUp Utilities, за да нямаш проблеми с операционната система. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Pechev Публикувано Август 8, 2012 Author Report Share Публикувано Август 8, 2012 Проблема е че не ми работи копчето което е на дисплейчето за мишката и с което мога да го изключвам и заключвам. Деинсталирах я тази програма. Честно казано аз нз и как се инсталира де, тч се появи докато си инсталирах една игра Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост newnickname Публикувано Август 8, 2012 Report Share Публикувано Август 8, 2012 Проблема е че не ми работи копчето което е на дисплейчето за мишката и с което мога да го изключвам и заключвам. Деинсталирах я тази програма. Честно казано аз нз и как се инсталира де, тч се появи докато си инсталирах една игра По принцип трябва два-пъти бързо да натиснеш копчето за отключване и заключване на touchpad-a.Така ли правиш? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Pechev Публикувано Август 8, 2012 Author Report Share Публикувано Август 8, 2012 А този драйвер Synaptics го инсталирах може би 1 2 часа преди да пиша във форума но нещата са такива какшито си бяха Да пробвах и така и да го задаржа иникак не се получава :S Възможно ли е този драйвер Synaptics който е инсталиран да не е подходящия за моя лаптоп и да инсталирам ли някой от тези които тими предложи по - горе?!? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост newnickname Публикувано Август 8, 2012 Report Share Публикувано Август 8, 2012 На твое място бих изтеглил подходящите драйвери от линковете по-горе за Chipset и Synaptics, в зависимост от това дали си x86 или x64. Инсталираш Chipset, рестарт, после деинсталираш Synaptics от Контролния панел, рестарт ...и инсталираш изтеглените за TouchPad-a, отново рестарт. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Pechev Публикувано Август 8, 2012 Author Report Share Публикувано Август 8, 2012 Благодаря ти, ще го направя веднага. Само един последен вапрос - как да разбера дали съм х86 или х 64 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост newnickname Публикувано Август 8, 2012 Report Share Публикувано Август 8, 2012 Благодаря ти, ще го направя веднага. Само един последен вапрос - как да разбера дали съм х86 или х 64 Вече съм отговорил ТУК http://support.microsoft.com/kb/827218 Пиши после какво се е получило, ако не аз поне друг да ти помогне. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Pechev Публикувано Август 8, 2012 Author Report Share Публикувано Август 8, 2012 Страшен си човек, благодаря ти много!!! изпълних последните оказания и всичко е на 6 явно съм инсталирал грешни драйвери одеве 10х Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
aftra4e Публикувано Септември 11, 2013 Report Share Публикувано Септември 11, 2013 Здравейте.И аз имам същия проблем надявам се де. Лаптопа ми е нов от няколко часа ,но още при пускането забелязах,че това с двойното кликване не ми работи нито свети диодчето ,нито изл и вкл тъч пада .Лаптопа е HP pavilion g6 2302 .Отворих device managera ,но не ми излиза както на вас Synaptics ,а Compatible mouse .Ако някой отговори ще кача и снимка ако трябва.Надявам се лесно да се оправи и да не еповреден с WINDOWS 7 съм. Благодаря Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
k0st4din Публикувано Септември 12, 2013 Report Share Публикувано Септември 12, 2013 Здравейте aftra4eдобре дошли в софтвизия.Какъв е windows-a , т.е х32 или х64.И като за начало опитайте да натиснете едновременно FN+spacebar, дали ще има някакво задействане. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
aftra4e Публикувано Септември 12, 2013 Report Share Публикувано Септември 12, 2013 Здравей. Не като ги натисна едновременно нищо не става .Windowsa e 64bit Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
k0st4din Публикувано Септември 12, 2013 Report Share Публикувано Септември 12, 2013 Изпълнете тези стъпки , да видим дали ще има резултат. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост