Jump to content

Препоръчан пост

Мисля,че проблема ти не е в Winamp - по-скоро във версиите на драйверите за звук и Lan картата / Windows XP предполагам,при Windows 7 го нямах тоя проблем /.При Windows XP стабилно ми работеше с R 2.66 драйвера на Realtek и последната версия на Broadcom Lan драйвера.Може да пробваш AIMP2 / тази версия / - http://www.aimp2.us/aimpl.php заедно с плъгина Enhancer 017 - http://www.winamp.com/plugin/enhancer-017/81361 / по време на инсталацията променяш директорията от Winamp на AIMP2 /.Надявам се да съм те насочил правилно и да си решиш проблема.Успех!
Link to comment
Сподели другаде

Някакви други проблеми имаш ли, можеш ли да опишеш малко по-точно кога се получава проблемът и кога не?

С други плеъри получава ли се това - например с WindowsMediaPlayer?

Link to comment
Сподели другаде

При мен проблема беше само при използването на AIMP2 плеъра / явно влиза в конфликт с драйверите за звук и Lan картата,при налучкване на определени версии на драйверите за звук и Lan проблема изчезва - Windows XP /.Най-лесно може да провери дали проблема е с Lan драйвера като го изключи / контролен панел-мрежови връзки / и временно остане без нет докато пробва Winamp как ще се държи през това време.
Link to comment
Сподели другаде

Абсолютно същия проблем !

Случайно да си отворил продължително Google Chrome ? (час-два...)

 

При мене на Windows XP SP3 нещо не се харесват тези двете програми ! ...

Дори когато спирам/пускам online радио и Google Chrome е бил отворен продължително и засича най-често той и Winampa - за около минута,а често и целия компютър!

Само при пауза и при mute не засиа май ! ...

Link to comment
Сподели другаде

Winamp последна версия ли е? При каква смяна на песен има проблем - автоматична, ръчна или и двете? При това забавяне има ли някой процес, който да консумира доста процесорно време?
Link to comment
Сподели другаде

Междудругото моята версия беше 5.581 - От 2010-та ! :)

Не виждам смисъл да го обновявам, май е доста досадно... ;)

 

Обаче виждам,че има само 7 версии след моята - значи изобщо не е толкова досадно за повече от година!

 

Фикснати са разни Memory leaks гледам... Обнових го до последната версия, рестартирах системата и същата работа ! ... А Chrome е отворен за по-малко от час !

 

Мога да направя и демо запис. А да не би да е от процесора ? AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+ - точно той преди ми правеше въртели на Counter-Strike 1.6 и изискваше нещо като драйвер "AMD Dual-Core Optimizer" (не знам дали сега пак е така) , иначе просто ходех бързо и засичаше все едно съм с хак.

 

Ето какво става: http://img822.images...2/winampbug.png това бялото отдясно и отгоре е Winamp заедно с Playlist Editor-а.

Link to comment
Сподели другаде

Малко е неудобно да решавам едновременно два проблема, но ще се опитам. Като за начало ще е добра идея да инсталирате последната версия на Winamp и да видите дали ще остане проблемът. Ако не помогне, ще е полезно да кажете дали веднага след стартирането на компютъра и Winamp е първото ръчно стартирано приложение, дали също има проблем.
Link to comment
Сподели другаде

Може проблемите да са хардуерни:

1. Малко RAM памет. При едновремено пускане на 2 и повече програми /браузър и плеър/, паметта не достига и от там забиването.

2. Слаб процесор, който се товари на 100% при отворени 2 и повече приложения.

 

Може да пробвате следното: Деинсталирате Winamp, сваляте си последната версия на Winamp Standart, без MP3 bundle от официалния сайт и я инсталирате.

http://www.winamp.com/media-player/all

Link to comment
Сподели другаде

Да премахнат Winampa напълно и да инсталират олекотената версия(Lite) да пробват с нея.

Да - пробвах Winamp Lite без да деинсталирам другия WInamp,но е същото,да не кажа че по-лошо... аз не виждам разликата му,освен че не поддържа скинове... точно това не ме устройва и без това :)

 

Май наистина е от RAM-та, най-логично е - колкото повече стои Хром отоворен все повече я пълни, а с по-малко раздели за по-кратко засича...

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...