Jump to content

Увеличаване на паметта на видеото с 20 МБ.


Препоръчан пост

Здравейте.

Искам да ви попитам с коя програма мога да вдигна видеото си, защото ми трябват 20 МБ за да ми тръгва team fortress 2. Като сверявам моята конфигурация с изискванията в 1 сайт, единственото нещо което не достига е видеото. Пише:

Requied: 128 MB

You Have: 108.0 MB

И когато влеза в играта проблем няма, но след като се connect-на към някой сървър преди да ми влезе в сървъра ми забива на 'Sending client info'. Четох много теми, но нищо не помага. Видео картата е:

nVidia GeForce4 MX 4000

Много е спешно, моля ви.

Благодаря на отзивилите се предварително.

Link to comment
Сподели другаде

1. Да се приемат системните изисквания буквално е доста глупаво. Системните изисквания по принцип са ориентировъчни. Ако дадена система е малко под тях, въобще не значи, че играта няма да тръгне. Ако дадена игра има минимално изискване към процесора да е (да речем) 2 GHz, това не значи в никакъв случай, че потребител с процесор на 1.9 GHz няма да може да я играе. Идеята на минималните системни изисквания е да даде обща представа какъв компютър е нужен (горе-долу), за да може да се подкара играта на прилично количество кадри в секунда, пък ако ще и на минимални детайли да е. Идеята на препоръчителните системни изисквания е да ориентира хората каква система ще им е нужна (горе-долу), за да могат да играят играта на прилично количество кадри в секунда и на добро ниво на детайлите.

Разбира се различните производители имат понякога различни представи колко кадри са достатъчни и понякога минималните изисквания са толкова минимални, че едва ли не наистина става въпрос за система, която едва успява да стартира играта, камо ли да се играе. Като цяло обаче изискванията са такива, каквито ги описах в горния абзац.

 

2. В твоя случай става въпрос за отделна видео карта, чиято памет не може да се променя.

 

3. Освен това в твоя конкретен случай не мисля, че ще можеш да играеш играта въобще комфортно. Ако въобще стартира, де. Разполагаш с GeFroce 4 MX карта, която е прекалено стара и слаба да се справи със съвременна игра. Не говоря просто за паметта на видео картата. Говоря като цяло, защото паметта въобще не е най-важното нещо.

Link to comment
Сподели другаде

Четох, че нещо с BIOS-и става?

В BIOS може да има опция за регулация на количеството системна памет, която се заделя за ползване от видео картата. Това обаче важи само за вградени видео карти и от не всички. Твоята видео карта е отделна, не вградена.

 

Кажи какво е решението все пак..

Вече казах - ъпгрейд.

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...