Jump to content

Препоръчан пост

Не съм наясно с ТХО и т.н., но когато извадя и вкарам отново захранващия кабел няколко пъти почти винаги тръгва без проблем. Това ме насочва,че надали е нещо толкова сериозно, но където и да попитам ме гледат като объл камък и ми казват да си купя TFT втора употреба. Ако имах необходимите финанси бих си купил чисто нов,но...

Проблемът е ,че издава един такъв съскащ звук преди да тръгне, а ако не тръгне или не светва power бутона или тиктака и премигва точно като аварийните на кола (звукът идва точно под power бутона).

Link to comment
Сподели другаде

  • Отговори 35
  • Създадена
  • Последен отговор

ТОП потребители в тази тема

ТОП потребители в тази тема

Дотук разбрах едно:нося го в сервиз. Диагностиката не се ли заплаща? Ако ми поискат 20-30 лв. само за нея - наистина не си заслужава.Отделно и ремонт... Друг е въпросът дали още продават CRT-a, защото съм виждал само TFT втора ръка, и то на цена от 60-75% от цената на нов.
Link to comment
Сподели другаде

17Инча TFT си взе мой познат от сервиз, втора употреба за под 100лв(70, ако не бъркам). :) CRT-а се продават все още втора употреба, на цена под 50лв обикновено. А за това кой какво ще ти вземе - най-добре попитай.
Link to comment
Сподели другаде

По принцип в повечето сервизи се взима за работа т.е. за прегледа за да се види какво му е на монитора/телевизора/техниката и тогава евентуално, ако не е нещо скъпо за смяна (около 10 - 15 лева) го правят, ако не, се обаждат, казват колко ще струва и питат дали ще се прави.
Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...

×
×
  • Създай ново...