Jump to content

Противоположният пол!


С какво ви привлича най- силно противоположният пол?  

52 потребители са гласували

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Препоръчан пост

Когато говорим за човек ,с който бих искала да имам връзка:

 

Ако кажа,че за мен външността няма значение , ще ви излъжа. Има и то голяма: когато се запозная с някой първото,което виждам е визия,а докато дойде момента да го опозная е минало толкова много време,че няма как да не ме "лови" с външния си вид.

Второто, на което обръщам огромно внимание ,е отношението му към мен.Повечето от вас казаха характер - е да де, ама той може да е много добър с мен и лош към другите.Всичко е въпрос на гледна точка. А и човек се променя с времето, било то заради Някой ( с главно Н), било то заради себе си, било то заради дадени обстоятелства. Когато двама души са заедно винаги, съзнателно или не, хората се опитват да променят част от характера на другия. Така че аз държа на отношение( не че и то не може да се промени с времето,но все пак " каквото почукало, такова се обадило"

 

От тук на татък нещата стават комплексни.

 

Но, ако говорим за чисто и просто ПРИЯТЕЛ вече е съвсем различно. Няма визия, няма качества, няма материялно състояниеи т.н ;и т.н; и т.н. - има само ПРИЯТЕЛСТВО ( опора, разбиране, да разчиташ на този човек във всеки един момент, да те приема такъв какъвто си и не се опитва да те променя и още, и още.....)

Link to comment
Сподели другаде

Добре.. не съм отговарял в тази тема и в анкетата не съм гласувал, само четях.

Та.. мисля и да не оставям гласа си, макар че, няма да има значение, както и да е..

Това, което ме привлича в едно момиче е излъчването й, поведението й, визията й. С всички останали бих могъл да бъда приятел.

В смисъл.. смятам, че прекалявам с "Тази красива - ще общувам с нея, тази не - няма да й обърна внимание". Скъсах с пред-пред последната ми "приятелка", само щото надебеля. Но не го правя, защото се правя на гъзар, на красив или на какъвто и да е, а просто душевността ми търси красивото. Смея да твърдя, че приятелите ми до един и момчета и момичета са прилично изглеждащи до един. Дори доста прилично.. изобщо подсъзнателно си осигурявам такава среда и наскоро го осъзнавах. Та.. доста трудно се среща момиче, което да съчета това, което търся, но.. в момента една такава е пред погледа ми и.. образът й не ме оставя намира. Общо взето комплекс от излъчване, което само по себе си да съчетава някои качества, да си говоря с нея с часове.. и да знае как да се държи. Леко като на пазар, но защо пък да правим компромиси, като можем да минем и без такива :>

 

 

Ще ме извинявате за плоското мнение, но просто реших да се изповядам :>

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...