Jump to content

Търся програма за прогноза на времето


Препоръчан пост

Здравейте,

Трябва ми програма за прогноза на времето. Искам да има седмична прогноза, както и в реално време, да поддържа България, да работи с градуси Целзий и по възможност да е безплатна. За момента съм се спрял на WeatherEye, но е малко тромава, а и рекламите й ме дразнят.

Link to comment
Сподели другаде

http://www.wunderground.com -това е сайт,и май че се използва и от летището в София. Готин е, и има и за София и за цяла България, и прогнози, а и дават атмосферното налягане (което е много рядко). Виж го.
Link to comment
Сподели другаде

@s.feradov,

Вероятно е така, но програмата е платена, а на мен ми трябва нещо безплатно. Не знам защо в каталога на сайта е написано, че е Freeware.

@abracadabra,

Мисля, че бях достатъчно ясен, но все пак ще повторя, че искам програма, а не сайт.

Link to comment
Сподели другаде

@s.feradov,

Ами, в каталога на сайта за официален сайт на програма е посочен този на Weather Watcher Live. В такъв случай, грешката е в линка, а не в лиценза. Weather Watcher (безплатната) ми изглежда надеждна програма, но ще изчакам за още предложения. Благодаря.

Link to comment
Сподели другаде

@Tragedy,

Може и да е разширение за браузър. В момента ползвам FireFox, но мисля на следващата преинсталация да започна да използвам Opera. Нямам нищо против да е "притурка" за десктопа (мисля, че това имаш предвид), но идеята ми е програмата да не работи постоянно. Т.е., когато искам да видя прогнозата, да я включа, да видя прогнозата и пак да я изключа. Както разбираш, това става за секунди и не ме интересува какви ресурси заема, но ако ще работи постоянно, трябва да заема малко ресурси.

P.S. Вградената в Windows притурка не ми работи (не намира регионът, който искам). Пак повтарям, че не е желателно програмата да работи постоянно.

Link to comment
Сподели другаде

От 2 години и половина ползвам WeatherMate 3.4 и съм много доволен от тази програма и не бих я заменил за никоя друга - според мене е най-добрата безплатна.Със здраве!Може да си я изтеглиш от тука - http://download.cnet.com/WeatherMate/3000-18555_4-11123732.html
Link to comment
Сподели другаде

Има доста добавки за Firefox за показване на времето - само трябва да потърсиш за Weather сред Add-on-ите. Аз лично ползвах Forecastfox и бях доста доволен, защото имаше немалко градове и показваше удобно времето и прогнозата. Относно добавката за Windows - да, имах в предвид Sidebar-а, който не е крайно лош. Не знам какво ти е мнението за sidebar-овете като цяло, но според мен са удачни, защото изпълняват и други функции, освен да показват времето (функции, които може да са ти полезни).
Link to comment
Сподели другаде

@dimi073,

Не ми допада особено, но все пак благодаря.

 

Дотук изборът е между Weather Watcher, WeatherMate и WeatherEye (тази, с която бях преди да пусна дискусията). Ще използвам всички известно време и ще избера някоя. Благодаря на всички, които взеха участие в темата. :)

Link to comment
Сподели другаде

  • 2 weeks later...
Аз също препоръчвам YoWindow, понеже е с изключително красив интерфейс, а и има градове и села в България, които в никоя друга програма не съм видял. Аз я ползвам, като разширение за Chrome от магазина Chrome Web Store (безплатна е).
Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...