Jump to content

Ръководство за поддръжка на Windows (XP, Vista и 7) [Revision 2.0]


Препоръчан пост

Изтеглете AdwCleaner

  • Запазете файла на Вашия десктоп.
  • Спрете работата на всички програми и браузъри.
  • Стартирайте инструмента.
  • Изберете бутон Delete.
  • Вашата система ще се рестартира автоматично
  • Получи се! Хиляди благодарности!))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Link to comment
Сподели другаде

  • Отговори 148
  • Създадена
  • Последен отговор

ТОП потребители в тази тема

ТОП потребители в тази тема

Публикувани изображения

Здравейте, днес си инсталирах WIN8 и всички драйвери за звук също, програмите, възпроизвеждащи звук и картина работят, но нищо не се чува! Проверих за драйвери, всичките са актуални, но музика и филми със звук не се чуват! Ако можете насочете ме какво да направя! При предишната пробна инсталация на WIN8 PRO проблеми със звука нямаше! Ползвам драйверите на CREATIVE.

Второто, за което искам да попитам - изтеглих български езиков пакет за WIN8 и някои програми ми излизат с маймунки и въпросителни, субтитрите за филми също така излизат. Гледах в езиковите настройки, но явно нещо не съм донастроил както трябва! Моля и тук за помощ!

Link to comment
Сподели другаде

Ползваш драйвера на Creative, но наистина ли си със звукова карта на Creative? Не че не е възможно, просто повечето хора използват вградените звукови карти.

Относно втория проблем, в регионалните настройки трябва да промениш езика за не-Unicode програмите. Настройката се намира в третия подпрозорец на регионалните настройки (Административни мисля, че беше), след което кликаш долния бутон за промяна на езика и си избираш български.

Link to comment
Сподели другаде

Отвори Device Manager, кликни два пъти върху Sound, video and game controllers, направи снимка на прозореца и я публикувай тук.

В звуковите настройки появява ли се звуковата карта на Creative?

Link to comment
Сподели другаде

Да, тя се стартира автоматично със стартирането на Win8. Значи, аз след като стартирам уинда влизам във Volume panel Creative SB X-Fi, след което трябва да вляза в Mixer и тогава виждам, че на две от линиите на миксера винаги има поставени червени x-чета отдолу на индикаторите за звук, което означава, че звукът не се стартира със стартирането на операционната система. При WIN7 този проблем го нямах, не се налагаше да влизам в миксера за да махам червените "кръстчета" от линиите за настройките на звука там. А при WIN8 със всяко стартиране или рестартиране на системата ако искам да слушам музика или да гледам филм със звук трябва от Volume panel винаги да влизам в Миксера за да махам въпросните квадратчета! Да си призная аз съм малко лаик, е, вярно е, че сам си инсталирам уиндоусите, не са ми проблем, но явно тук пропускам нещо в настройките! Ще съм Ви благодарен, ако ми подскажете дали може да се реши проблема без да влизам всеки път в миксера за да махам тези хиксчета от индикаторите за звук!)))))))))))
Link to comment
Сподели другаде

Creative X-Fi Audio Processor (WDM) - така е изписано, а в диспечера на устройствата е показано така: sound, video and games controllers: Creative SB X-Fi

 

Почакайте, ето гаранционната карта, тя още ми е в гаранция! Там е записана като продукт така: Sound Card Creative X-FI Titanium 7.1 Channel

Link to comment
Сподели другаде

За WIN 7! Този, който от инсталационния DVD на драйверите за картата съм инсталирал! В диспечера на устройствата дадох десен бутон и актуализиране на драйвери за sound, video and games controllers, но ми излезе надпис, че драйвера е актуален.
Link to comment
Сподели другаде

Може би точно това е проблемът - че използваш несъвместим драйвер. Опитай с този. Деинсталирай стария, рестартирай, инсталирай новия.

Иначе естествено, че Windows ще докладва, че драйверът е актуален, ако си избрал да се сканира текущата система, без да се посочи конкретна папка с нов драйвер.

Link to comment
Сподели другаде

  • 3 weeks later...
Добър вечер !От скоро всички видеота ми засичат зареждат се нормално , но засичат при самото им вървене.. с Google Chrome съм а музиката и клиповете които не са в нета си вървят нормално. Ако трябва да кажа нещо по конкретно пишете бързо моля.
Link to comment
Сподели другаде

Т.е. видео файловете в плеърите ти насичат (филми/сериали), но не и тези в сайтове от рода на YouTube и Vbox7? Всички или само някои видове? Само с един плеър ли има проблем или с повече от един? Някакви данни за компютъра?
Link to comment
Сподели другаде

Сайтове от рода на YouTube и Vbox7 ми насичат. А музиката филмите са си наред тези който ги гледам с плеър на компютъра. Използвам KMPlayer и Winamp с тях няма проблеми. Какви данни имате предвид ?
Link to comment
Сподели другаде

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...

×
×
  • Създай ново...