Jump to content

Помощ за видеокарта Nvidia Geforce GT 330M CUDA


Препоръчан пост

Да, изпуснал съм частта в която уточнявам, че снимката, която съм постнал, е свързана с PhysX Techonoly, а не с Optimus. Nvidia Optimus е напълно автоматизирана, също както Hybrid Power.
Link to comment
Сподели другаде

Пичове пак ще трябва да помагате :( изтрих си сегашните драйвери, изтеглих си ги от сайта на Асер отново , но сега при опит за инсталация изписва ми, че инсталацията е извършена успешно, рестартирвам и резолюцията ми е ниска немога да я променя, на която си е нормално, също така драйверите ги няма нито в контрол панела , също проверявам в Device manager-a за видеокартите и там ми е с удивителен знак ... ако имате менение пишете
Link to comment
Сподели другаде

  • 4 months later...

Здравейте на всички и бъдете по-снизходителни към новобранеца във Форума - в мое лице.

За да раздвижа темата и да дам обяснение за решаване на проблема, което авторът е пропуснал да опише, ще споделя, че и аз имах проблеми преди време с инсталирането на драйвърите от официалната страница на nVidia. В официалния сайт на Acer се сетиха да обновят инструкциите за биос версията на графичния процесор в режим на Хибридна графика, или Switchable, както е записано на страницата с драйвери за външния графичен процесор. От там насетне можете, след инсталиране на последния драйвър от сайта, да преминете и към най-актуалния от тези на страницата на nVidia, тъй като поддръжката за Hybrid Power е остаряла като версия. За целта в BIOS-а променяме, както посочи някой преди това, настройките за графиката от Switchable на Discrete, запазваме и рестартираме в операционата система. Ще се промени резолюцията, защото Уиндоус няма да ползва отделната карта в случая с правилния драйвър, но това няма да е проблем за инсталиране на най-актуалния такъв от сайта на nVidia. След инсталирането и рестарт вече ще се ползва пълното ускорение на отделния графичен процесор - GeForce GT 330M в случая.

Важно уточнение в случая е, че този начин е належащ за активиране на поддръжка за 1.4 версия на HDMI връзката, която е нужна за гледане на 3D Bluray на поддържан 3D екран/дисплей.

Всичко споменато се отнася за 64-битова версия на драйверите и съответно такава операционна система Windows 7. За Optimus драйвъра би трябвало по същия начин да се изпълнят нещата, но не съм тествал, защото това е за серия 4 на GeForce, доколкото знам.

Успех на всеки сблъскал се с този проблем!

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...