Jump to content

Помощ за свързване на по специален компютър с телевизор


Препоръчан пост

Здравейте искам да свържа компютъра с телевизора.Компа ми е Sony Vaio VGC-VA1 http://www.amazon.co.uk/Sony-VAIO-VGC-VA1-All-one/dp/B000FM7C1S имам с видео и жълта,бяла и червена букса от страни на компютъра пробвах с 3 към 3 жълта,бяла,черверна към твто не става пробвах и с с-видео пак не става като ги свържа и дам на ати контрол центъра детект диплеи и не намира втори.Може ли някои да ми помогне да ги свържа.нещо трябва да се инсталира или?
Link to comment
Сподели другаде

Колега би трябвало да може защото преди години баща ми го беше свързвал даже трябваше да ми даде кабел и дисковте но така и не отидох да ги взема.
Link to comment
Сподели другаде

Нямаш ли някакви упътвания за машината? Ако модела е наистина този, ето тук има отговор от SONY на същия въпрос в техния форум на английски. http://www.sony.co.uk/discussions/message/501935

Re: HELP!!! trying to connect vgc-va1 to tv

 

 

Hi guappa7 and welcome to Club Vaio.

Sorry, it is bad news - the Sony 'All-in-One' Vaios do not have any sort of Video Output. They are designed as complete units and have no monitor or video out connections. I suppose they think the large screen is adequate.

The S-Video, Audio and Composite Video sockets on the VA1 are part of your TV Card and are INPUTS ONLY for capturing Video to memory.

It is not possible to connect directly to a TV - you could try Googling for a USB to TV converter box because this will be the only way you can display the output from your VA1 on an external display.

Преведено на кратко означава - НЕ този модел на сони няма TV-OUT. Тези машини са замислени като самостоятелен продукт и нямат възможност да се свързват с монитор или телевизор. Това което ти си мислиш че са изходи са реално входове за приемане на видео поток, а не за предаване.

Съжалявам, щом от Сони го казват това или баща ти е бил гений или не си спомняш точно какво е направил тогава.

Link to comment
Сподели другаде

Може и така да е колега просто ме е яд че като го копувахме беше 5 бинки и да няма никви екстри начи нищо не става хаха,опитах се да свържа и кабелната към медиа центъра ама не става...
Link to comment
Сподели другаде

Поне не си сам, до колкото видях и други хора който са го закупили са останали доста възмутени, че няма изход за видео. като гледам USB to TV converter box се закача за изхода на компютъра за картина (VGA) Ако нямаш изход за монитор това няма а те огрее. Освен ако няма такива дето да прехващат картината само от USB, но честно казано не съм обеден че това е възможно. И не мисля че този компютър има VGA изход за монитор. Ако има използването на такова устройство е възможно.
Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...