Jump to content

Препоръчан пост

Здравейте от няколко дни съм с кмплеър и принципно съм много доволен .Днес си нямах работа и седнах да се ровя в настройките и сега не ми рзпознава дтс сигнала т.е. пускам филм с дтс аудио но си излиза стерео сигнал на две колони.Това което сътворих е че влязох в менюто да направя настройки за дтс аудио формати и от този момент няма всичко пропадна .Опитах с преинсталиране на програмата ама ефект никакъв.Някой ако може да помага ще съм му благодарен.Предварително благодаря
Link to comment
Сподели другаде

:) ей за това не се бях сетил

мерси

 

не се получи

даде само някаква грешка за икона

ако може някой да снима настройките на неговия плеър и да ги качи тук ....:)

Link to comment
Сподели другаде

Здравейте пак .Поредния проблем с който се мъча и вече немам нерви:инсталирах кмплеър настроих го и пуснах филм изгледах филма пуснах си музика а след това вече нямаше настройки и сега след всяка смяна на фала било дтс мп3 и т.н. трябва да си правя настройки.Някой ако може да каже как да си запазя настройките да не ми се променят.Благодаря
Link to comment
Сподели другаде

Здравейте, и аз имам проблем с KMPlayer ккогато си пусна някой филм, нали всичко си е нормално но след неопределено време, звукът и субтитрите се разминават с картината! как мога да го оправя? благодария предварително.
Link to comment
Сподели другаде

Обикновено това е от самия файл, а не от плеъра. За какъв точно файл става въпрос? Да не е HD съдържание и системата да е слаба? Все пак под друг плеър има ли проблем?
Link to comment
Сподели другаде

Извинявам се, че се намесвам в темата, но става въпрос именно за този плеър! Един приятел е в Испания и на лаптопа му с Уиндоус ХР изцяло на Български, и в "контрол панел - езикови настройки" всичко е настроено да е на Български, се оказва, че не може да гледа защото субтитрите му излизат като йероглифи?! Преинсталирал е плеъра но проблема си стои и го има на всички филми които тегли от интернет! С друг плеър няма проблеми, но този го е направил да му чете субтитрите, а с тези йероглифи няма как да го ползва?!
Link to comment
Сподели другаде

В регионалните настройки и тези за не-Unicode програми са също български? В самия плеър настройката на кодировката на субтитрите на български ли е?
Link to comment
Сподели другаде

Проблема е оправен! Оказа се, че една от настройките в контрол панела не се е била запаметила понеже е трябвало рестарт след като се настрои, а той не му е давал да се рестартира (оправих му го през тийм вайвьра)!
Link to comment
Сподели другаде

Използвам Aero тема на Windows 7. При стартиране на филм (AVI, WMV, MKV - без значение от резолюцията) екрана на компютъра премигва и след това темата се сменя на Basic. Показва това съобщение:

post-485-0-13699800-1316940089_thumb.jpg

 

Гласи нещо от рода:

"Описаната програма извърши действие, което изисква системата Windows временно да промени темата на Basic".

 

Дадени са няколко възможности за причината. Едната е, че програмата е несъвместима с темата Aero. Това отпада, защото при стартиране на DVD, това не се случва. Не се случва и при слушане на музика.

Другата е, че недостига памет заради отворените програми и темата Aero. Също ме съмнява да е заради това. Нарочно стартирам няколко програми (конвертиране на филм, запис на диск) + гледане на DVD с помощта на KMPlayer и отново не се сменя темата.

Пробвах с WMP - проблема не се проявява.

 

Нормално ли е това променяне на темата и има ли начин да се избегне?

 

П.П. След затваряне на плеъра, темата отново се променя на Aero.

Link to comment
Сподели другаде

По този начин не се променя темата, но пък видеото не върви плавно - накъсва и т.н. Спомням си, че така беше пред настроен плеъра след инсталация. Аз го смених на "Миксер за наслагване" (дават го за подразбиране, но със сигурност не беше пред избран).
Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...