Прехвърляне към съдържание


Снимка

Проблем с kmplayer


  • Моля, влезте, за да отговорите
20 отговора по тази тема

#1 dobrev_s

dobrev_s

    Потребител

  • Потребители
  • ПипПипПипПипПипПип
  • 4 мнения

Публикувано: 12 September 2011 - 17:59

Здравейте от няколко дни съм с кмплеър и принципно съм много доволен .Днес си нямах работа и седнах да се ровя в настройките и сега не ми рзпознава дтс сигнала т.е. пускам филм с дтс аудио но си излиза стерео сигнал на две колони.Това което сътворих е че влязох в менюто да направя настройки за дтс аудио формати и от този момент няма всичко пропадна .Опитах с преинсталиране на програмата ама ефект никакъв.Някой ако може да помага ще съм му благодарен.Предварително благодаря

#2 novgradski

novgradski

    Потребител

  • Потребители
  • ПипПипПипПипПипПип
  • 139 мнения

Публикувано: 12 September 2011 - 19:28

...пробвай с "възстановяване на системата" на windos-a...

#3 dobrev_s

dobrev_s

    Потребител

  • Потребители
  • ПипПипПипПипПипПип
  • 4 мнения

Публикувано: 12 September 2011 - 19:38

:) ей за това не се бях сетил
мерси

не се получи
даде само някаква грешка за икона
ако може някой да снима настройките на неговия плеър и да ги качи тук ....:)

#4 novgradski

novgradski

    Потребител

  • Потребители
  • ПипПипПипПипПипПип
  • 139 мнения

Публикувано: 12 September 2011 - 20:13

...пробвай с "десен бутон...опции...настройки... "нулиране на настройките"(долу в лаво бутона )..

#5 dobrev_s

dobrev_s

    Потребител

  • Потребители
  • ПипПипПипПипПипПип
  • 4 мнения

Публикувано: 12 September 2011 - 20:48

намерих ги настройките вече всичко е наред

#6 dobrev_s

dobrev_s

    Потребител

  • Потребители
  • ПипПипПипПипПипПип
  • 4 мнения

Публикувано: 13 September 2011 - 21:11

Здравейте пак .Поредния проблем с който се мъча и вече немам нерви:инсталирах кмплеър настроих го и пуснах филм изгледах филма пуснах си музика а след това вече нямаше настройки и сега след всяка смяна на фала било дтс мп3 и т.н. трябва да си правя настройки.Някой ако може да каже как да си запазя настройките да не ми се променят.Благодаря

#7 Night_Raven

Night_Raven

    Subject Delta

  • Администратори
  • ПипПипПипПипПипПип
  • 23230 мнения
  • Пол:Мъж

Публикувано: 15 September 2011 - 06:06

За кои настройки става въпрос - някакви по-конкретни или... всякакви? Може да е бъг в програмата. Опитвал ли си с по-нова/по-стара версия?

Love is just a chemical, no matter the origin. We give it meaning by choice.
 


- Eleanor Lamb (BioShock 2)


#8 EmZo

EmZo

    Потребител

  • Потребители
  • ПипПипПипПипПипПип
  • 8 мнения
  • Пол:Мъж

Публикувано: 18 September 2011 - 12:40

Здравейте, и аз имам проблем с KMPlayer ккогато си пусна някой филм, нали всичко си е нормално но след неопределено време, звукът и субтитрите се разминават с картината! как мога да го оправя? благодария предварително.
Когато се опитваме да бъдем добри, моля бъдете наистина добри!

#9 Night_Raven

Night_Raven

    Subject Delta

  • Администратори
  • ПипПипПипПипПипПип
  • 23230 мнения
  • Пол:Мъж

Публикувано: 19 September 2011 - 01:44

Обикновено това е от самия файл, а не от плеъра. За какъв точно файл става въпрос? Да не е HD съдържание и системата да е слаба? Все пак под друг плеър има ли проблем?

Love is just a chemical, no matter the origin. We give it meaning by choice.
 


- Eleanor Lamb (BioShock 2)


#10 plamen74.72

plamen74.72

    Triax TD-110 Dreambox DM500HD

  • Автори
  • ПипПипПипПипПипПип
  • 1052 мнения
  • Пол:Мъж

Публикувано: 19 September 2011 - 17:36

Извинявам се, че се намесвам в темата, но става въпрос именно за този плеър! Един приятел е в Испания и на лаптопа му с Уиндоус ХР изцяло на Български, и в "контрол панел - езикови настройки" всичко е настроено да е на Български, се оказва, че не може да гледа защото субтитрите му излизат като йероглифи?! Преинсталирал е плеъра но проблема си стои и го има на всички филми които тегли от интернет! С друг плеър няма проблеми, но този го е направил да му чете субтитрите, а с тези йероглифи няма как да го ползва?!

#11 Night_Raven

Night_Raven

    Subject Delta

  • Администратори
  • ПипПипПипПипПипПип
  • 23230 мнения
  • Пол:Мъж

Публикувано: 19 September 2011 - 22:20

В регионалните настройки и тези за не-Unicode програми са също български? В самия плеър настройката на кодировката на субтитрите на български ли е?

Love is just a chemical, no matter the origin. We give it meaning by choice.
 


- Eleanor Lamb (BioShock 2)


#12 plamen74.72

plamen74.72

    Triax TD-110 Dreambox DM500HD

  • Автори
  • ПипПипПипПипПипПип
  • 1052 мнения
  • Пол:Мъж

Публикувано: 24 September 2011 - 19:33

Проблема е оправен! Оказа се, че една от настройките в контрол панела не се е била запаметила понеже е трябвало рестарт след като се настрои, а той не му е давал да се рестартира (оправих му го през тийм вайвьра)!

#13 stanilabg

stanilabg

    Потребител

  • Потребители
  • ПипПипПипПипПипПип
  • 1375 мнения
  • Пол:Мъж

Публикувано: 25 September 2011 - 11:06

Използвам Aero тема на Windows 7. При стартиране на филм (AVI, WMV, MKV - без значение от резолюцията) екрана на компютъра премигва и след това темата се сменя на Basic. Показва това съобщение:
Прикрепен файл  2011-09-25_103754.jpg   44.37К   10 Брой изтегляния

Гласи нещо от рода:
"Описаната програма извърши действие, което изисква системата Windows временно да промени темата на Basic".

Дадени са няколко възможности за причината. Едната е, че програмата е несъвместима с темата Aero. Това отпада, защото при стартиране на DVD, това не се случва. Не се случва и при слушане на музика.
Другата е, че недостига памет заради отворените програми и темата Aero. Също ме съмнява да е заради това. Нарочно стартирам няколко програми (конвертиране на филм, запис на диск) + гледане на DVD с помощта на KMPlayer и отново не се сменя темата.
Пробвах с WMP - проблема не се проявява.

Нормално ли е това променяне на темата и има ли начин да се избегне?

П.П. След затваряне на плеъра, темата отново се променя на Aero.

#14 -TEN4O-

-TEN4O-

    Потребител

  • Потребители
  • ПипПипПипПипПипПип
  • 243 мнения
  • Пол:Мъж

Публикувано: 25 September 2011 - 11:16

Така как е? =>Прикрепен файл  sshot-1c.png   84.8К   15 Брой изтегляния

"A business that makes nothing but money is a poor business."

Henry Ford


#15 stanilabg

stanilabg

    Потребител

  • Потребители
  • ПипПипПипПипПипПип
  • 1375 мнения
  • Пол:Мъж

Публикувано: 25 September 2011 - 11:38

По този начин не се променя темата, но пък видеото не върви плавно - накъсва и т.н. Спомням си, че така беше пред настроен плеъра след инсталация. Аз го смених на "Миксер за наслагване" (дават го за подразбиране, но със сигурност не беше пред избран).




0 потребители четат тази тема

0 регистрирани потребители, 0 гости и 0 анонимни потребители