Jump to content

Волейбол - Европейско Първенство Австрия и Чехия 2011


IVAN

Препоръчан пост

Какъв мач със Словакия , кви 5 лева, ясно се видя, че 6-тото място абсолютно точно ни отива. Руснаците и бронз не можаха да вземат, пък ние си паднахме от тях резонно. Нима щяхме да бием Италия или Сърбия ?
Link to comment
Сподели другаде

  • Отговори 209
  • Създадена
  • Последен отговор

ТОП потребители в тази тема

Какъв мач със Словакия , кви 5 лева, ясно се видя, че 6-тото място абсолютно точно ни отива. Руснаците и бронз не можаха да вземат, пък ние си паднахме от тях резонно. Нима щяхме да бием Италия или Сърбия ?

 

И Италия сме ги били и Сърбия сме ги били. Те са на нащо ниво.

Полша явно не се страхува от Русия и вчера като ги натисна, ония се шашнаха, почнаха да правят грешки и им се загуби играта.

Ние се страхуваме от Русия - тва е.

 

Но най-големия проблем е бутането на Тодор Алексиев като титуляр. Няма да стане, когато разполагаме със седмия играч на противника.

 

Преди Тошко е играел по-добре, не знам защо не му се получава играта сега.

 

 

 

 

Пък преди и Пламен Константинов като играеше нямахме грешка. Жалко, че се махна.

Link to comment
Сподели другаде

Да се отчета и аз. Ами ние имахме билети за Виена (срам! срам! http://static.bg-mamma.com/Smileys/default/icon_redface.gif) и аз исках да не ходим, ама мъжО като се запъна, да не съм купувала билети без време (и самолетни, и за мача, и хотел) , нямаше начин. Ако знаете с какво нежелание отидох....И...нямам думи. Още се треса от емоции. Роман мога да напиша, но имама мнооого работа в момента(ами този месец само г*з път да види). Без да съм ви чела (извинете ме много,за което, ама сега влизаме ) само няколко думи какво видях аз, без претенции за достоверност.

1. Добре платените психолози вършат работа. (Италия срещу Полша). Залата пълна с поляци, италианци –няколко. Само имаше австрийци–фенове на Ласко (той май е роден във Виена).В тоя, мач италианците с непукизъм и самочувствие си свършиха работата. То големите иалианци (руснак, хърватин, австриец и т.н. )

2. Следващият мач бяхме сугурни, че е решен (аз даже не отидох да се изпикая), мамма миа. Иван Милкович срещу Сборная. Е , такава емоция нЕма. Никога няма да забравя как тичаше по цялото игрище, обръщаше се не само към всеки играч, ами и към публиката и с юмрук се удряше в сърцето. Той че вдигна целия отбор да играе на 200 %, вдигно го, ама и част от публиката (не сърби), ги обърна да викат за тях. До нас имаше такива. Пич, мъжкар, лидер!!!

3. Полша –Русия. Бях сигурна, че руснаците ще ги размажат. Бяха излезнали с подвижен фитнес отстрани, то лицеви опори, то страхотии.(и по време на мача това, тези , които не играят, правят лицеви опори).По едно време взехме да се майтапим, че който сбърка, отива и–100 лицеви опори, както в нашата казарма едно време. Аз много харесвам Алекно, но тук се замислих, защото имах чувството, че играчите умират от страх не че ще паднат, ами от него, че после У Сибир к*во ги чака. Те направо не гледаха игрището, а само него.Накрая почнаха да ме майтапят, че аз съм ги уплашила и трябвало да отида един мач по–рано, че да паднат от нас, ама а де, аз съм си виновна.

4. Сърбия–Италия. Тук бяхме сигурни, че Италия ще падне.Сърбите са бомбандирани от италиански бази, някои от играчите помнят, на други е разказвано и мнооого мразят италианците. А да не говорим, че и Травица е хърватин (той при награждаването, индивидуалното, трябваше да застане до сърбин , но той отиде до Михайлов, без да се поздрави със сърбина). Голяма омраза, която не искам да коментирам, защото на мене не са ми бомбандирали къщата, нито са ми заплашвали живота на децата....абе добре платеният психолог италиано, тук не си свърши работата.

С една дума (че то написах романа), искрено, ама искрено се надявах , това, което направиха сърбите, че ще го направим ние. То и за това купих билетите, де...

Link to comment
Сподели другаде

Awards

Финалите мачове не мога да ги коментира тъй като не ги гледах, но за Русия е нормално.. те не играят или за злато, просто не играят... така преди години ние бихме за среброто.

 

Тъй като CEV смениха линковете за статистика и сега половината не работят, ще ги подменя скоро време.. за да е добър архива за в бъдеще.

Link to comment
Сподели другаде

Сърбия победиха Русия, така както ние ги бихме на Световната купа 2007 и се радвам, че взеха Еврото.

Относно нашия отбор. Когато Тодор осира - играе на приливи и отливи. А щом Скримов е объркал е черна овца. Нищо, че той ни изкара третия гейм, защото си вкара всичките 6 сервиса поред - едва ли някой друг ще го направи ама айде. Че и миналата година като ни изхвърли от световното Алексиев срещу Куба, Владо после му се извинява че го обвинил - мале мила. Четох из няколко форума, че сме нямали по-добър посрещач. Ами да направиха ни на глупаци от федерацията щом така си мислим. Напротив - има 100 пъти по-добри от прасето, но като не се обиграват, откъде да разберем. Откакто Пранди застана начело и махнаха Пламен не помня да е имало цял мач, който да го изкара друг посрещач освен дебелака. Е, приятели мои, как да намерим друг като не се пробват. И мен ми стана ясно - то и не искат да пробват. Ами едно огромно "БЛАГОДАРЯ" на федерацията, че ни затрива златното поколение, начело с Матей. Може да изглежда крайно, но като се огледат добре фактите си е точно така. СИЛНО, ама СИЛНО се надявам Стойчев да промени отбора, макар че след последната му постъпка си пролича, че Тренто е на първо място. Квото и да е, ще ги подкрепям - само във волейбола ми остана надеждата. Поздрави на всички във форума и на Иван специално, че отново ни предостави такава страхотна тема.

Link to comment
Сподели другаде

  • 1 month later...
Ей, народе!!! Къде се изгубихте. Аз си гледам италианското първенство и се радвам на нашите момчета. Голяма работа са. Ама идва Световната купа. Дайте да покоментираме, да видим програмата с мачовете, да решим от кои ще сме, как ни е по–изгодно на нас. Абе каквото се сетите, че се затъжих за вас.
Link to comment
Сподели другаде

Затова аплодирах идеята на IVAN да създаде волейболен сайт. Тук преглеждам през 3-4 дена с надежда да видя нещо написано.И следя с интерес новините около нашите момичета.Жалко че не успях да гледам мачовете им в Азербайджан.Също и новините около срещата на Радо Стойчев с българската федерация( гарнирани с нотка драматизъм от медиите).И разбира се продължавам да организирам неделните ни срещи на понатежали вече момчета и все още стройни момичета по волейбол в училищния салон. Даже миналата неделя бяхме 18 човека и си направихме 3 отбора. Забавляваме се много. А , и гледам когато мога срещите от българското волейболно първенство, добре, че дават някои от тях по БНТ2.
Link to comment
Сподели другаде

Темите ми се активизират само по време на турнири, в които участва България.

Най вече и аз тогава следя волейболът. Световната купа е започнала, ама кой да гледа и знае :D, http://www.fivb.org/EN/volleyball/competitions/WorldCup/2011/Men/ .За момента класирането е Полша, Русия и Бразилия. Не съм гледал нито един мач и не мога да коментирам, но ще видим кои три отбора ще вземат квоти за Лондон.

За сайтът и време и знания няма, независимо че все може да се измисли по нещо и за двете, но кога ще е ... и аз самия не знам. За момента си остава само идея.

Link to comment
Сподели другаде

  • 1 month later...

Път за Лондон 2012

 

Men's Volleyball European Olympic Qualification Tournament

 

А Група

http://www.abflags.com/_flags/flags-of-the-world/Bulgaria%20flag/Bulgaria%20flag-S-anim.gif България

http://www.abflags.com/_flags/flags-of-the-world/Serbia%20flag/Serbia%20flag-S-anim.gif Сърбия

http://www.abflags.com/_flags/flags-of-the-world/Spain%20flag/Spain%20flag-S-anim.gif Испания

http://www.abflags.com/_flags/flags-of-the-world/Slovenia%20flag/Slovenia%20flag-S-anim.gif Словения

 

 

В Група

http://www.abflags.com/_flags/flags-of-the-world/Germany%20flag/Germany%20flag-S-anim.gif Германия

http://www.abflags.com/_flags/flags-of-the-world/Italy%20flag/Italy%20flag-S-anim.gif Италия

http://www.abflags.com/_flags/flags-of-the-world/Finland%20flag/Finland%20flag-S-anim.gif Финландия

http://www.abflags.com/_flags/flags-of-the-world/Slovakia%20flag/Slovakia%20flag-S-anim.gif Словакия

Link to comment
Сподели другаде

  • 3 months later...
Чакам с нетърпение! Че то всяка седмица отварям темата и все няма нови съобщения. Ако си имаме постоянна тема( докато IVAN пусне сайта :wink1: )дали ще общуваме по-активно!? Как мислите?
Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...

×
×
  • Създай ново...