Jump to content

Програма за следене на температура


Препоръчан пост

Търся програма за следене на температура и напрежения и да ме информира когато е загрял процесора или видео картата ми.Дъното ми е Gigabyte H55M-S2.Благодаря ви.
Link to comment
Сподели другаде

Хубаво, де. Не е ли общо взето близо до ума?

От първото дълго падащо меню избираш условието (коя температура, кое напрежение, кой вентилатор, кой показател на твърдия диск и т.н.). От следващото малко падащо меню избираш равно, по-голямо, по-малко и т.н. В крайното поле си пишеш желаната стойност. Пример: ако температура1 е по-висока от 40 градуса.

На долния ред от първото падащо меню избираш какво да се случи, ако горното условие е изпълнено. В голямото поле пишеш текста, който да се показва, ако си избрал да се показва известие. Накрая кликаш бутон Add.

Опцията For X times указва колко пъти да се изпълни условието, преди да се задейства събитието. Allow every X seconds пък указва през колко секунди да се изъвршва събитието.

Дори има синя връзка в долната част към подробно описание.

 

Тцтцтцтц, ако днешното поколение можеше да конвертира мързел в електроенергия, нямаше да имаме нужда от никакви електроцентрали.

Link to comment
Сподели другаде

  • 2 months later...
Мисля, че потребителят вече е намерил софтуер, който да отговаря на изискванията му. Темата е публикуване на 01.08.2011 година, а последното мнение е от 02.08.2011 година. Отделно, че Speccy не предоставя информация за напреженията на системата.
Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...