Задача за свързан списък и задача за масив
Публикувано: 22 June 2011 - 14:29
Да се състави програма която за масив от N цели числа (N е константа )
-въвежда стоиноста на елементите на насива
-извежда на екрана масива
-премества всеки елемент с една позиция на ляво като началния елемент става последен
-извежда пренаредения масив
Публикувано: 22 June 2011 - 16:33
Публикувано: 22 June 2011 - 17:38
Поне ще кажеш ли какво си написал от програмата досега или чакаш цялата готова?
Ами не мога да съставя програмата .
Публикувано: 22 June 2011 - 20:17
Ами никой няма да ти направи нещо на готово освен ако не заплатиш.Или започваш да я правиш и да видиме какво си написал и ние ше ти помогнм или казваш сумата която си готов да заплатиш за тези две задачки и ти ги пишем.
Ще дам 18 лева за тези задачи .
Публикувано: 23 June 2011 - 22:59
#include <iostream> using namespace std; #define N 10 void swap(int* a); int main() { int a[N],i; for(i=0; i<N; i++) { cin >> a[i]; } for(i=0; i<N; i++) { cout << a[i]; cout <<" "; } swap(a); cout <<"\n"; cout <<"\n"; for(i=0; i<N; i++) { cout << a[i]; cout <<" "; } return 0; } void swap(int* a) { int i,temp,; temp=a[0]; for(i=0; i<N; i++) { a[i]=a[i+1]; } a[N-1]=temp; }
Публикувано: 24 June 2011 - 07:22
Ето ти задачка 2.За задача 1 мога да ти я напиша на C синтаксиса на C++ още го изучавам.
#include <iostream> using namespace std; #define N 10 void swap(int* a); int main() { int a[N],i; for(i=0; i<N; i++) { cin >> a[i]; } for(i=0; i<N; i++) { cout << a[i]; cout <<" "; } swap(a); cout <<"\n"; cout <<"\n"; for(i=0; i<N; i++) { cout << a[i]; cout <<" "; } return 0; } void swap(int* a) { int i,temp,; temp=a[0]; for(i=0; i<N; i++) { a[i]=a[i+1]; } a[N-1]=temp; }
Благодаря за решената задачета .Изпрати ми сметката си на мейла ми ivan678@abv.bg за да ти преведа парите .
Може да я напишиш втората задача ако я възприеме компилатора на C++ защото изпита ми е на C++ а не на С.
0 потребители четат тази тема
0 регистрирани потребители, 0 гости и 0 анонимни потребители