Прехвърляне към съдържание

Снимка

Търся програма за конвертиране на видео файлове

• Моля, влезте, за да отговорите
8 отговора по тази тема

#1 koko_ronaldo

koko_ronaldo

Потребител

• Потребители
  • ПипПипПипПипПипПип
  • 19 мнения

Публикувано: 12 January 2011 - 15:39

Здравейте искам да ви питам можете ли да ми кажете програма с която да конвертирам филми от всякакви формати в AVI и кажете програма с която да променям резолюцията на филм.....

#2 Night_Raven

Night_Raven

Subject Delta

• Администратори
  • ПипПипПипПипПипПип
  • 23247 мнения

Публикувано: 12 January 2011 - 16:00

Програми за видео конвертиране има бол: MediaCoder, Format Factory, SUPER ©, Any Video Converter, Total Video Converter и др. Всичките могат да оразмеряват видео потока.

Love is just a chemical, no matter the origin. We give it meaning by choice.

- Eleanor Lamb (BioShock 2)

#3 Корда

Корда

Потребител

• Потребители
  • ПипПипПипПипПипПип
  • 154 мнения

Публикувано: 12 January 2011 - 19:19

Програми за видео конвертиране има бол: MediaCoder, Format Factory, SUPER ©, Any Video Converter, Total Video Converter и др. Всичките могат да оразмеряват видео потока.

Чудесно! Но коя от всичките е за предпочитане-тоест конвертираният файл излиза с най-добро качество ? Разбира се като изключим платената !

#4 Night_Raven

Night_Raven

Subject Delta

• Администратори
  • ПипПипПипПипПипПип
  • 23247 мнения

Публикувано: 12 January 2011 - 19:47

Нямам точна представа. Не съм фен на никоя от програмите. Те всичките разчитат на едни и същи основни програми - FFmpeg, MPlayer и MEncoder. Т.е. ядрата на програмите са едни и същи общо взето. Въпросът е коя програма какви опции предлага и колко добре са й настроени предварително зададените настройки (presets). Технически погледнато всички трябва да са способни да изкарат еднакво добро качество. На практика обаче как се справя всяка една от тях не знам, защото не ги ползвам.

Love is just a chemical, no matter the origin. We give it meaning by choice.

- Eleanor Lamb (BioShock 2)

#5 koko_ronaldo

koko_ronaldo

Потребител

• Потребители
  • ПипПипПипПипПипПип
  • 19 мнения

Публикувано: 12 January 2011 - 21:15

Здравейте искам да ви питам можете ли да ми кажете програма с която да конвертирам филми от всякакви формати в AVI и кажете програма с която да променям резолюцията на филм.....

Благодаря за бързия отговор

Може ли да ми разясните как се работи с Any Video Converte,Total Video Converter и Media Coder

#6 アニメファン

アニメファン

エフゲニー ボグダノフ

• Потребители
  • ПипПипПипПипПипПип
  • 439 мнения

Публикувано: 12 January 2011 - 21:15

аз ти препоръчвам тази http://www.softvisia...d.php?view.1047 много съм доволен от нея
Rock 'n Roll angels bring thyn Hard Rock Hallelujah Demons and angels all in one have arrived Rock 'n Roll angels bring thyn Hard Rock Hallelujah In God's creation supernatural high

#7 koko_ronaldo

koko_ronaldo

Потребител

• Потребители
  • ПипПипПипПипПипПип
  • 19 мнения

Публикувано: 12 January 2011 - 21:37

Може ли да ми разясните как се работи с Any Video Converte,Total Video Converter и Media Coder

Имам я нали там в дясно си избирам в какъв формат да ми е изходния файл

#8 アニメファン

アニメファン

エフゲニー ボグダノフ

• Потребители
  • ПипПипПипПипПипПип
  • 439 мнения

Публикувано: 12 January 2011 - 21:45

ето това клипче ще ти изясни при новите версия е малко по различно но е на същия принцип работа с any video konvertor
Rock 'n Roll angels bring thyn Hard Rock Hallelujah Demons and angels all in one have arrived Rock 'n Roll angels bring thyn Hard Rock Hallelujah In God's creation supernatural high

#9 koko_ronaldo

koko_ronaldo

Потребител

• Потребители
  • ПипПипПипПипПипПип
  • 19 мнения

Публикувано: 12 January 2011 - 21:58

Благодаря много ми помогна

0 потребители четат тази тема

0 регистрирани потребители, 0 гости и 0 анонимни потребители