Jump to content

Системата се рестартира автоматично понякога


qmz

Препоръчан пост

Здравейте на всички.Ппоблемът ми е следния: Компютърат се ресетартира от самосебе си обикновенно става когато CPU Usage e na 100% и се покачва много ако даже правя обикновенна функция.Бяха ми казали че играя много тежка игра за моя компютър и затва се получават тези гафове.Пробвах да заредя Windows диск но не зарежда а е направено First Boot Use CD-ROM.Обикновенно при рестарт стои на Windows XP както зарежда и нищо повече.В случаите когато се вклучи ми дава грешка от сорта на Error cannot Read CD Press Ctrl+ALt+Del to restart , рестартирам го Windows прозореца зарежда но дава синия екран за проверка на C при които го изклучвам и windows зарежда.Когато неиска да зареди го изклучвам чакам го 30мин някъде и го влуча след 1,2 грешки се оправи и се зареди.Пробвах Error-Checking но Widnows ми каза че немогъл да продължи на втората стъпка.Опитах се да разархивирам 1 фаил но се рестартита ПЦ-то и от тогава ме е страх :D.Според мен или Windows се е скапал мн яко или е изгоряла някоя RAM моляви помогнете : ).
Link to comment
Сподели другаде

Правена ли е проверка на системата за зловореден код? Опитвали ли сте стартиране в Safe Mode режим? Windows да не е някоя самоделка? Моля спазвайте граматичните и правописните норми в българския език. Текстът, който сте написали, е трудно разбираем.
Link to comment
Сподели другаде

Обяснете точно, ясно и последователно проблемите ви, спазвайки граматичните правила.

Не мога и отказвам да окажа помощ на хора, които не са описали ясно и точно своят проблем.

Не съм гадател, прочетох написаното от Вас около 5пъти и все още не мога да схвана напълно замисъла на текста и какво се опитвате да кажете.

Като за начало-Вземете изтеглете HD Tune и дайте екрана от SMART и направете една проверчица на диска, като приложите екрана и от нея.

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...