Jump to content

Въпрос за Malwarebytes' Anti-Malware


Препоръчан пост

@tnn ще те питам как с тези IDS/HIPS ще успееш да гледаш стрийм тв от сателитен приемник Dreambox DM500S? Съмнява ме да успееш!

 

@Night_Raven ако може едно въпросче за програма от подписа ти? Става въпрос за Returnil System Safe 2011 3.2.10878!

Реших да я тествам, но така и не разбрах защо толкова много се забавя компютъра, а и като намери нещо подозрително в безплатния си вариант програмата не може да го премахне?! Аз ли нещо не схванах или така си е направена програмата?!

Link to comment
Сподели другаде

  • Отговори 73
  • Създадена
  • Последен отговор

ТОП потребители в тази тема

ТОП потребители в тази тема

Публикувани изображения

RSS не би трябвало да е тежка. Не че е най-леката защитна програма, но по мое впечатление се държи достатъчно прилично в това отношение. Колкото за премахването на заплахи, да, безплатната версия е малко орязана и не може да го прави.
Link to comment
Сподели другаде

"@tnn ще те питам как с тези IDS/HIPS ще успееш да гледаш стрийм тв от сателитен приемник Dreambox DM500S? Съмнява ме да успееш!" За подобни неща следва да се създадат съответни разрешаващи правила и не е особено трудно. Защо ми е този твой избор - има алтернативни варианти осигуряващи достъп до над 6 000 канала от целия свят, но това не е за тази тема.
Link to comment
Сподели другаде

За подобни неща следва да се създадат съответни разрешаващи правила и не е особено трудно. Защо ми е този твой избор - има алтернативни варианти осигуряващи достъп до над 6 000 канала от целия свят, но това не е за тази тема.

 

Пробвал съм много пъти и не става! Даже и стената на Уиндоус ако е включена пак няма стрийм (дори и да има отметка в изключенията)!

Да не говорим за други защити!

Тези 6000 канала от интернет не могат да се сравнят с директния стрийм и качество от сателитния приемник! :wink1:

Особено като се има в предвид, че интернет телевизията първо я приемат от сателит и тогава я пускат стрийм в съответните сайтове, но до като стигне до теб качеството вече липсва! А и сателитния приемник има и друг вид стрийм - от компютъра към приемника за да се гледат филмите които са на компютъра през сателитния приемник на телевизора! Т.е. тук става въпрос за двупосочен стрийм! :wink1:

Даже и IPTV няма това качество, както е стрийма от сателитния приемник! :wink1:

 

@Night_Raven благодаря за отговора! :thumbsup:

Link to comment
Сподели другаде

Plamen74.72, аз съм в невъзможност ежедневно при 200 канала от цифровия си пакет да следя кога къде какво ще се излъчва - при перфектно качество. Телевизорите са свързани на линия преди рутера и подобни въпроси не е нужно да ме занимават.Последно рових в тези 6-7000 канала, когато онлайн исках да гледам мача Англия - България 4:0. Гледах го на живо и после се питах защо съм го гледал - тогава БГ-телевизия не го излъчваше директно..... Поздрави
Link to comment
Сподели другаде

@tnn явно никога не си виждал компютър сателитен приемник с Линукс ОС, и не знаеш какво качество предоставя?!

HD варианта му с най-добрата сателитна антена са на аватара ми!

Става въпрос за качество каквото нито едно интернет излъчване не може да предостави!

А и с него ловя много над 6000-7000 програми плюс над 1400 радиа от над 42 спътника!

 

А сега по темата:

За сега съм доволен от безплатната версия на МВАМ, и като допълнение ползвам и SAS + WinPatrol безплатната му версия!

А за антивирус ползвам безплатната версия на Аваст 5.0.677!

Мисля, че това е достатъчно като се има в предвид, че вече съм с Уиндоус 7!

 

п.с.До колкото ми е известно само един от администраторите на този форум @Slammer има такъв приемник, и само той може да каже как да се реши проблема с двупосочния стрийм!

И понеже ползвам и Българския линукс УСУ 5.2 проблема със стрийма го има само при Уиндоус - преди на ХР и сега на 7 си го има?!

Link to comment
Сподели другаде

  • 1 month later...
Имам проблем с Malwarebytes' Anti-Malware нешто се прецака и неще да тръгне независимо че я деинсталирах и преинсталирах наново просто си дава грешка и на всичко одгоре avj ми я хващта като троянски кон ,как да реша проблема мили хора (
Link to comment
Сподели другаде

ПРИ ПУСКАНЕ ИЗЛИЗА RUN-TIME ERROR 0 -В ПРОЗОРЕЦ ПОСЛЕ СЛЕД ОК -RUN TIME ERROR440 -AUTOMATION ERROR И ДО ТАМ

 

Бесплатната версия

 

незнаино зашто но се оправи блгодаря все пак

Link to comment
Сподели другаде

  • 2 months later...
  • 4 weeks later...

Искам да попитам дали Malwarebytes Anti-Malware, Spybot Search&Destroy и SuperAntiSpyware на практика изпълняват идентични функции по защита от зловреден софтуер. Ако е така, коя бихте препоръчали /безплатни версии /, кои са силните и слабите им страни. Видях, че SuperAntiSpyware има Портабъл-версия, за другите две не намерих-имат ли, или не. Има ли значение каква версия се ползва-инсталирана на РС, или Портабъл.

Скоро ми преинсталираха ОС и съм с Microsoft Security Essentials. Съвместими ли са горните три програми с MSE.

Link to comment
Сподели другаде

Да, програмите по принцип се прицелват в еднакъв тип зловреден код.

От безплатните версии само Spybot - Search & Destroy има резидентна защита, но пък е ненадеждна като цяло. Програмата не засича добре гадините и резидентната й защита може да се каже, че създава повече проблеми, отколкото решава. Malwarebytes' Anti-Malware и SUPERAntiSpyware са много по-надеждни, но имат резидентни защити само в платените си версии. Т.е. безплатните версии са чудесни за профилактични сканирания, но дотам. Това пък значи, че можеш да имаш и двете, без да си пречат.

Malwarebytes' Anti-Malware няма официална портативна версия. Намират се неофициални такива, но ти препоръчвам да не се занимаваш с тях.

Дали версията е стандартна или портативна не би трябвало да има значение, ако са официални версии. И все пак аз лично предпочитам стандартните.

Да, и трите програми са съвместими с Microsoft Security Essentials. Съвместими са с всички антивирусни, това им е идеята.

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...

×
×
  • Създай ново...