Jump to content

Какво става с нашата държава?


abracadabra

Препоръчан пост

Проблема на нашата дьржава е следния:

"Всяко царство разделено против себе си, запустява, и дом разделен против себе си пада"

До като има разделение на разни партии и интереси, без да сме единни няма да се вьзстанови дьржавата и ще си остане разпаднала се и разграбвана от другите дьржави, включително Евро.сьюза и САЩ !!!

И точно в тази врьзка може и да се окаже прав Слави Трифонов като казва, че дьржавата Бьлгария не сьществува, но от самите нас зависи дали ще бьде вьзстановена!!!

Link to comment
Сподели другаде

Нищо..нищо и няма да стане.За мен държава не същестествува.Какво очаквате от племе което има поговорки като:''Преклонена глава сабя не я сече'',''Честита баня,подстрижка'' и обръщения като ''копеле'',''пу*ко'',''кавал''? Ако си собственик на фирма и някой от работниците не се справя,поради една или друга причина,нали го уволняваш?Без значение дали се ''старае'' и ''има желание''.То не бяха пирамиди,800-те дена,ся тоя хамелеон ББ дето не му работят половината бои.Толкова е плитък,колко да е плитък...колкото един селски тарикат.Какво да стане ,като повечето от т.н. ''елит'' са от кол и въже, с фамилии и имена като Фандъкова,Свинаров, оня от Сирещник,разни Аговци и Терзиевци от тв говорители ''станаха'' политици.

2009г декември се бях озовал в Хановер без един цент.От полицейското управление се свързаха с консула в Бон.Казах,че билета мога да го платя веднага като се прибера.Отговора беше,че''вулгария не е предвидила нищо в подобни ситуации''.Билета го пазя,ставаше въпрос за 113 евро. Добре ,че полицая ме изпрати в една мисия.Същата вулгария ми вдига всички данъци,иска 310 лв само за автомобила да го троша в дупките.И това ако не е наглост здраве му кажи.

Link to comment
Сподели другаде

Не мисля че е виновен народа. Много е съсипан, изтрещял,зомбиран, ...и, все пак има и добро. И ще има. Нали знаете че по турско е било същото. Малко са хората с които се гордеем. А колко са ги топили на фесовете, колко са се крили у дома при дебелия гъз на жените си, докато шепа "луди глави" са казвали - "СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ ЮНАШКА".... Има и друг мноого важен фактор. Сега мисля че комунистите разбраха че хората се осъзнават, и надават силен вой за да ни омерзят още повече. За да ни откажат да повярваме че сме хора. И, ... не трябва да мислим като горния ни съфорумец "германеца", сега щом няма пари и ''вулгарно" да си поиска да му плати целия народ билета. Е ти ако искаш и нещо яке, сладолед... Важното да дадеш преди да поискаш. И какво си дал. Или си млад, или....
Link to comment
Сподели другаде

1-во ,псевдо патриоте,не съм и никога няма да бъда германец точка.2-ро :това,че си се засегнал много добре показва,кой е пораснал,или по друг начин казано никога няма да порасне.Субект ,който не може да признае,дори и пред себе си(не мене...си) своите и на така наречения народ вулгари,огромни недостатъци,да погледне истината в очите без да влиза в интимни отношения сам със себе си,мисля ,че-не-е дорасъл да ме критикува.

''Мисловни'' процеси като твоите обикновено са присъщи на по-голямата част от племето,а именно-разбрали -не доразбрали,клан,дран не додран(както е според народната приказка).Това в крайна сметка показва комплекс за малоценност.В единствено и в множествено число.Математиката е точна наука.Нямам намерение да се впускам в подробности и да ти разяснявам основни положения.Но няма да се стърпя,нека ти подскажа малко- първо си признаваш греховете пред себе си(на ум,ако те е страх),после да кажем пред приятелите и т.н.

А гърците не ги учи на демокрация.

Айде със здраве.

Link to comment
Сподели другаде

Като гледам какъв спор се заформя и никой не се замисля, че поговорката която написах по-горе в предния си пост ("Всяко царство разделено против себе си, запустява, и дом разделен против себе си пада") е 100% вярна!

И сега за да се замислите още повече отговорети си сами на този въпрос: "Бере ли се грозде от тръни или смокини от репеи?"

Малък жокер по въпроса: "Каквото посее човек, това ще и да пожъне", което на 100% означава, че каквото човек прави на останалите, това на него самия ще се направи, но не веднага, а по-късно, защото не е възможно сега да сееш и веднага да жънеш понеже още не е порасло и узряло за жетва!!!

Колкото до управляващите (и не казвайте, че народа няма вина, защото: Кой ги постави там? Защо ги постави? Не е ли за да служат на народа и то по Божията Воля, която е Е Правда И Истина? С други думи да не търсят своята лична полза а ползата на всички?! И ако са там поставени от народа за да му служат, то защо не му служат, а го товарят с всякакви правила и наредби изискани от европа и света, само и само техния джоб да е пълен, а на "народа" да е празен? И по този начин чий интерес изпълняват? Не знаете ли, че който се съединява със света става враг на Бога? По силни ли сте от Него? Май много станаха въпросите...! Но те всички си имат точните отговори без значение какви са вашите мнения по тях!

Ето що е писано за такива слуги:

"Кой е, прочее, верният и разумен слуга, когото господарят му е поставил над домочадието си; за да им дава храна на време (т.е. да се грижи според службата си за народа)? Блажен е оня слуга, чийто господар (това е Единствения създател на цялата вселена...), като си дойде, го намери, че прави така. Истина ви казвам, че ще го постави над целия си имот. Но, ако оня слуга е зъл, и каже в сърцето си: Господарят ми се забави, и той почне да бие служителите си, и да яде и пие с пияниците, господарят на оня слуга ще дойде в ден, когато той не го очаква, и в час, когато не знае, и като го бие тежко, ще определи неговата участ с лицемерите; там ще бъде плач и скърцане със зъби."

Ако не се обърне всеки към самия себе си и не види гредата в своето си око (т.е. своите си грешки и постъпки дали са в ущърб на целия народ), то едва ли ще успее да извади съчката от окото на слугата (в случая всички управляващи поставени там от "народа")!!!

 

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...