Jump to content

Волейбол - Световно Първенство Италия 2010


IVAN

Препоръчан пост

Браво на нашите за вдъхновяващата игра (България vs. Полша)! Много им се зарадвах (!), но според мен, турнирът сега започва.

Но всъщност, като се замисля, оттук има два варианта да продължат, според мен : първият е като яхнат еуфорията от днес (т.е. да не задържат положителните си емоции от днес след мача срещу Полша и евентуално да продължат да играят толкова нахъсано и хищно в следващите мачове), а вторият е да се успокоят бързо за да запазят концентрация и самообладание, знаейки, че предстои дълъг път в турнира, който ще изисква немалко усилия за да бъде изминат. Така след като ги описах вече се колебая, въпреки, че първоначално мислех, че вторият вариант е по-оптимален.

Ако някой има мнение по въпроса, ще се радвам да го узная ;Д

Link to comment
Сподели другаде

  • Отговори 55
  • Създадена
  • Последен отговор

ТОП потребители в тази тема

Брех, голяма пародия значи... Честита победа на всички все пак! Радвам се, че бихме световния шампион с резервите, защото всъщност това се помни! А относно групата - вярвам, че можем да продължим напред. Живи и здрави да са и нека покажат какво могат! :bgflag: :bgflag: :bgflag: :bgflag: :bgflag: :bgflag: :bgflag: :bgflag:
Link to comment
Сподели другаде

Когато трябва да губим и това не можем да правим....Жалко, ще казваме, че сме били бразилците с резервите, но това няма да ни помогне срещу Куба. Мисля, че бразилците много добре си направиха сметката, може да бяха освиркани, но...Чехия и Германия са далеч по-лесни противници от Испания и Куба, да се благодарим, че поне не са Русия и Куба, но каквото...такова. Ще ни бъде трудно срещу Куба, но пък ние по принцип на най-трудно успяваме, а на лесното имаме засечки. Ще стискам палци и вярвам, че наще са силни и ще направят абсолютно всичко, за да минат напред, може би само малко късмет. Давайте, българи!!!
Link to comment
Сподели другаде

Аз пък мисля, че играта на нашите ще се запомни. Е, не с качество. Всички видяхме, че вторият отбор не е конкурентоспособен. Ще се запомни с това, че не се поддадохме на този фарс и играхме спортсменски. Сега ни очакват трудни мачове, но дори и да загубим аз ще съм горд от нашите. Водени от тъпата формула красивата игра се загуби, но ... Защо пък да не използваме това за обиграване на състава включително и с хора от втория отбор ? Стискам палци за нашите и дано следващият ми пост започва с " Урааааааа :bgflag: " .
Link to comment
Сподели другаде

Имате ли представа по кой канал ще го дават мача, защото не го виждам в програмите ? Пък не ми се гледа по нета ;/

Успех на момчетата, важен мач е! :bgflag:

Edit: по БНТ е от 22:00. В телетекста и едни сайтове за тв програми гo нямаше :X

Link to comment
Сподели другаде

Невероятна победа, браво момчета :bgflag:

Много силен мач, така и трябва !

Алексиев направи прекрасен мач, за сметка на Николов, който също не игра зле, но можеше и по-добре, надяваме се другия мач :)

Браво още веднъж, и по същия начин и срещу Кубинците

:bgflag: :bgflag: :bgflag:

Link to comment
Сподели другаде

Урааааа :bgflag:

Браво на момчетата !!! И честита победа ! Аз лично съм много доволен. Всички играха на ниво и с желание. Имам чувството, че бяха сигурни в победата и вече мислиха за съдбовния мач с Куба. Владо или си почива или просто нямаше ден. Но това няма такова значение. Лошото е, че кубинците няма да видят зор срещу изморените испанци, но пък ние днес почиваме. Отново пожелавам успех на нашите. :hesthebest:

Link to comment
Сподели другаде

Не ни чакат лесни мачове. След резултатите, които видях преди малко ако победим Кубинците ще сме срещу Сърбите, а те не са лесни противници, особено сега като са в добра форма и серия от победи срещу силни противници.

В другия случай, ще играем за по горни места(дано не стане де), срещу Руснаците(евентуално ако победят Аржентинците), които пак не са никак лесни противници.

Надявам се да имаме още 3 мача до края на първенството и последния да бъде победа :Р :bgflag:

Link to comment
Сподели другаде

Уникален празник на спорта сътвориха играчите на България и Куба в тазвечершния двубой! Уви - резултатът ;(

 

Отдавна не бях гледал такъв мач и дълго време ще го помня, за съжаление с леко лош привкус.

Link to comment
Сподели другаде

Много ме е яд, толкова добре играхме с изключение на петия гейм, а заради толкова малко грешки в сравнение с другите мачове от това първенство, пък да загубим....Все пак браво на нашите, че се стегнаха и показаха това, което можем. Все пак мисля, че един Христо Цветанов на мястото на Тодор Алексиев ще внесе доста стабилност, каквато доста ни липсва. Уникален мач, инфарктен както казаха някой, на няколко пъти скачах от стола заради невероятна игра от наша страна, просто уникални Матей Казийски, Владимир Николов и Андрей Жеков. Малко късмет не ни достигна, но да не забравяме, че да сме в 10те най-добри отбора в света при положението състоянието на българския спорт, е голямо постижение. Браво, момчета!!!!
Link to comment
Сподели другаде

Пранди да си ходи незабавно!Момчетата се бориха като лъвове,поздравявам ги!

Просто на резервната скамейка плюс Тодор и Виктор нямаше никой!Каза го и Николай Желязков

след мача-не може само Матей , Владо и Теди да мъкнат отбора!Грешката на Алексиев

не е случайна,а закономерна,аз вече многократно писах за това:освен посрещане,

той няма психика.Пранди и Данчо лазаров-оставка!

Link to comment
Сподели другаде

Страхотен мач стана! Браво на на нашите момчета ! По традиция винаги играем трудно с Куба,но снощи имахме голяма възможност да ги бием без дори да вземат гейм. Две бяха основните неща,които ни препънаха. Наличието на Тошко Алексиев в отбора и липсата на достатъчно самочувствие на победители.Но все пак трябва да сме горди с този ни отбор,защото това е един от малкото спортове в България,който се намира на толкова високо ниво в света. Нещо обаче така и не разбрах . Защо Пранди лансира така настойчиво Алексиев,след като се вижда,че не е в добра форма и не е полезен за отбора ?!
Link to comment
Сподели другаде

Много ми е тежко след този мач, защото бяхме толкова близо... Не разбирам докога Тодор ще ни дърпа надолу???? Не е ли време вече да се маха, лошото е, че и Пранди не тренира добре останалите посрещачи и те не влизат успешно в игра. А снощи точно Тодор прецака магията, която сътворихме във 2-рия гейм, даже сега като се сетя ми иде да строша нещо от яд. И след това при 23:21 и 2:1 просто беше върховно, напомни и за мача с Полша, когато точно във важния гейм се изложихме и от 23:21 изгубихме 23:25. Ами не знам, аз лично вече няма как да гледам с кеф мачовете. Вярвах, че сме способни за титла, но явно вече не можем, не сме във вихъра си. Допускаме глупави грешки във важните моменти и затова досега нямаме титла. :( :( :(
Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...

×
×
  • Създай ново...