Jump to content

Препоръчан пост

Наистина вече не сваля и от Vbox7. Иначе досега беше супер. Ако има нова версия ще съм безкрайно благодарен!

Аз все още си карам със Мозила и си свалям със DownloadHelper

Link to comment
Сподели другаде

Луд И Съваршен ДА си Жив и Здрав! :look: Незнам как ще ти се отблагодаря просто!Програмката е супер!Ти си върха човече!Призовавам всеки,който има някакъв проблем с SVD то да сваля смело програмката,която е посочил колегата

 

 

Луд И Съваршен!Няма да съжалявате! :look:

Link to comment
Сподели другаде

  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Даам...вече и Uget стана платена,а SVD-то е предало богу дух много отдавна.То вече и автора на темата никакъв не поства мнения,такаче за к'во повече да говорим.Всички програми вече или са платени или въобще не работят.
Link to comment
Сподели другаде

Не виждам признаци uGet да е станала платена. Колкото до SVD, авторът ѝ не е задължен да я разработва. А и замислял ли си се, че може да няма време? Всички потребители във форума са хора и като такива си имат своите нужди, задължения и проблеми, които евентуално могат да консумират много време. Crio, авторът на SVD, не е изключение, така че, моля, мисли, преди да се изказваш така хапливо.
Link to comment
Сподели другаде

Това,което съм написал е самата истина.Не съм казал нищо ново и различно.Не мисля,че казаното от мен е нещо "хапливо".Да, Uget вече е платена ( при всяко стартиране на програмата потребителя има право да тегли само по веднъж ).Към автора на темата нямам отрицателно отношение ( ако си останал с подобно впечатление си е твой проблем ).Все пак се извинявам на всички съфорумници,ако съм ги засегнал по някакъв начин с думите си ( а това явно е така ).Надявам се в скоро време да има подобрения,че да се възползваме максимално от облагата.Поздрави на всички колеги...и...колежки ;)
Link to comment
Сподели другаде

Аз не знам дали uGet е платена. Инсталирах я и я разгледах, но не видях да иска пари някъде. Не съм пробвал да свалям нещо (защото по принцип не свалям клипове от подобни сайтове) и може би затова не съм го установил това.

Авторът на SVD е наясно, че програмата е остаряла, но в момента има по-важни неща до главата, така че не е ясно кога ще има актуализация.

Link to comment
Сподели другаде

  • 2 months later...

Мога ли и аз да се присъединя към недоволните. Ползвах каква ли не програма за теглене на клипове от Youtube, това JDownloader (Който ползвам най-много), Uget, Spider Video, YTD Video Downloader и никоя не иска да ми свали ето този клип:

Всичките стигат на 100% от тегленето и се бъгясват, почват да мислят, да мислят и накрая става като онази патка където много мислела и накрая умряла :D Ще се радвам ако някой ми помогне с проблема. :)

 

Edit: Да спомена че искам да сваля клипът с качество 720p ,защото сега пробвах с 360p и се получи. Но не ми трябва с гадно качество клипът.

Link to comment
Сподели другаде

Пробвайте с Mozilla Firefox + downloadhelper

И с него не се получава, явно проблема не е в програмите може би, а в самия сайт. Но пък за гледане няма проблем, гледам клипът с високо качество без проблем.

Link to comment
Сподели другаде

http://s7.postimg.org/a6goxu6ff/Nestaaaava.jpg

 

Ето какво се получава при мен. И това оставане на още няколко секунди стои така до безкрай. Явно че проблема е в моя компютър, но къде по-точно? Едва ли е от липса на ресурси, дали не липсва някой кодек макар че когато преинсталирах преди месец своя Windows 7 x86 съм инсталирал всичко, което намери програмата Driver Genius Professional. Не знам и аз къде може да е проблема, ще се поровя из чуждите форуми (макар да не знам много англисйки :D ) за подобен проблем, а ако някой от вас му хрумне къде може да е проблема да свирка за да пробвам да го оправя :) Благодаря предварително :)

 

 

Edit: Да добавя още само, че този проблем ми се случва за 2-ри или 3-ти път. А съм теглил доста клипове от Youtube. Явно моя компютър има някакъв избирателен механизъм, който не позволява даден клип да се изтегли :D

Link to comment
Сподели другаде

Има редки случаи в които Mozilla не иска да сваля файловете на десктопа. Вие къде ги сваляте? Ако там, пробвайте за проба да ги свалите в папката Downloads или в свободната на C:\ или на друг дял и вижте дали се получава. Може да се наложи да се резетнат правата на файловете и регистрите с subinacl.

 

Поздрави!

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...