Jump to content

Волейбол - Световна Лига 2010


IVAN

Препоръчан пост

Не се карайте. Всеки има различно мнение. Радвайте се на играта на нашите и на успехите им. Днес беше много добър мач, много добри изяви на всички играчи имаше. Дано продължават и утре така :svlove: :bgflag:
Link to comment
Сподели другаде

  • Отговори 160
  • Създадена
  • Последен отговор

ТОП потребители в тази тема

ТОП потребители в тази тема

С грешни впечатления си г-н Карч Кирали.

Говоря ти като играч.

Явно не са ти заяжданията само с Тошко Алексиев.

 

М/у другото, преди доста години така изгониха Марто Стоев като играч - поради некадърност. Факт беше, че го мързеше. Но е и факт, че бе уникален играч, както стана и световен за младежи, както стана и национален селекционер.

Та така, едни си говорят, компетентно, други си играят. Професора смятате ли, че ще държи някаква дупка в отбора? Нали е неговата работа когато трябва атака да вкара човек атакуващ и обратното - защитник, когато трябва да се поема?

 

Още веднъж успех на нашите срещу спящите холаднци!

Link to comment
Сподели другаде

Успокойте се, аз смятам, че в отбора има равностойни играчи. Всички са полезни, именно затова ми направи впечатление, че няма изявени на първите места в Best Scorers и прочие. Всички са равностойни, нали най-важното е да са отбор. Днес се надявам да излязат по-спокойни и 2 пъти по-съсредоточени, защото Бланже със сигурност им е коригирал играта в сравнение с вчера. Хайде успех днес, момчета, дано лаленцата увяхнат отново :bgflag: :bgflag: !
Link to comment
Сподели другаде

Много добри! Голямо спокойствие дори когато губят с 3 точки. Матей и Николов се изявиха с много добър поглед и много добри атаки. Всички общо взето играха страхотно. Дано продължават така и напред :bgflag: :bgflag: :bgflag:
Link to comment
Сподели другаде

Уникални!!! Браво, наште! Вчера беше страхотен първи гейм, а победата накрая на третия гейм беше много, много показателна. И в двата мача показахме какво е класа. Дано напред да ни върви само така. Браво, момчета, браво България! Трубва да се поздрави и агитката, аз холандската агитка въобще не я чух, само Българи-юнаци, българи-юнаци.....
Link to comment
Сподели другаде

Очаквах Холандия да са ни разучили по-добре и днеска дори да вземат дори 1 гейм.

Но нашите показаха добра психика и игра.

Имаше грешни, но като че бяха по-малко от вчера.

 

Физиономите при 11:7 за Холандия във 2-рия гейм бяха направо ... но блокдата си казва думата.

 

Браво момчета, следващите седмици да мачката пак така!

Link to comment
Сподели другаде

По-сладко беше, когато ги настигахме в резултата и те в отчаяние правеха доста глупости.

Интересно ми е само как са били Бразилия и то там ?!

То още в мачовете им(Бразилия) с нас се видя, че не са във форма(да, има 1-2 титуляра които си почиват все още, но все пак...) и Холандия са се възползвали от това.

 

Сега важното е ние да бием мачовете, да не се излагаме и губим излишно точки и да ходим пак в Аржентина ;)

Link to comment
Сподели другаде

Весо,ще правим ли срещата във Варна на някой от интересните мачове?

Дано само уцелим слънчево време за да поиграем на плажа.

Аз до края на другата седмица ще реша дали ще ходя на там, разбира се трябва да накарам някой да дойде :punish: :bravo:

И най-вероятно ако ще ходя, ще е за мачовете с Бразилия, но има и лека надежда и за мачовете с Холандия.

Ще си пишем тук и ще видим дали ще се съберем

Link to comment
Сподели другаде

Благодарение на Мони и Гената вече имам билети за първия домашен мач на нашите лъвове на 26 юни срещу Корея. Най - вероятно моето крушоподобно тяло ще може да бъде забелязано още в ранната съботна сутрин по варненските плажове :haha: Там ще разцъкаме с надеждата Пранди да хвърли едно око и да ни покани. Ай със здраве :beer:
Link to comment
Сподели другаде

Честити 2 победи на нашите! Незнам дали ще има кой да ни бие на световното до тогава има доста време! Но ако играем така мисля че класирането за финалите на СЛ няма да ни е проблем :bgflag: :bgflag: :bgflag:
Link to comment
Сподели другаде

Развитието на мачовете през седмица три:

 

Група А

- За България няма да се коментира. Бразилия очаквано победи Корея, най-интересното е че от 2-та мача корейците измъкнаха 1 гейм, което доказва че Бразилия все още не са във форма.

 

Група B

- Тука определено е горещо, Сърбия и Италия си размениха по една победа 3:2, което донася и на двата отбора от двата мача по 3 точки, което още заплита положените за класирането напред. Сърбия 15 точки, Италия 14 точки... Ако бие не сме на първо място в групата си, определено ще ни е трудно да се борим с 2-рия в тази група.. щом така си разменят точки. Другия мач в групата Франция : Китай също е леко изненада, тъй като двата отбора си размениха по 1 победа.. явно Франция не са във форма и Китай да се възползвали.

 

Група C

- Тука нищо интересно. Русия бие 2 пъти Финландия и си взима поредните 6 точки, както и САЩ с/у Египет. Тука почти сигурно Русия е първа и САЩ втори, но не знае дали ще ни бъде конкуренция за най-добър втори.

 

Група D

- Аржентиа не показа игра и затова Германия с по-добра така ги побеи 2 пъти и взима 6 точки. А Полша след слабата си игра предните мачове се активизира и взе 1 точка от първия мач с Куба, а втори чак три. И след като Полша си връща формата, определено не се знае какво ще става в тази група и кой ще е първи в нея.

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...

×
×
  • Създай ново...