Jump to content

Вярно ли е, чe kaldata ще купува Softvisia?


Lokoto

Препоръчан пост

О, да!

Опитахме се да запазим тази новина в тайна, но е очевидно, че усилията ни са били обречени на провал. О, безмилостно провидение, поради що не ни дари с възможността сами да обявим таз толкова прекрасна новина сами?!

Та...

Осъзнахме, че нашето отделно съществуване е безсмислено. Ние искаме да сме част от империята Kaldata, която някой ден несъмнено ще включва под крилото си други титани като Twitter, eBay, Facebook и Google и др. Просто не можехме да живеем с мисълта, че няма да сме рамо до рамо с тези въздесъщи институции, дарили света с толкова щастие, без грам мисъл за лична изгода и печалба. Безкористността и загрижеността за потребителите на тези гиганти представлява неописуемо вдъхновение за нас и искаме да сме част от тази бъдеща двигателна сила на един по-добър свят. Свят без болка и душевен мрак. Свят, изпълнен с надежда и мир. Светът, който ще бъде изграден след време от Kaldata. За нас е чест и привилегия да сме част от това.

За това разбира се трябва да благодарим и на Калин, на фона на чиято щедрост, всеотдайност, мъдрост и идеали майка Тереза, Мартин Лутър Кинг, принцеса Даяна и Махатма Ганди изглеждат като долна измет. Този апотеоз на човешкото състрадание и чистота беше невероятно великодушен и ни предложи да се присъединим към него. Бяхме толкова трогнати и развълнувани, че се наложи да ходим до аптеката за валериан. Бяхме готови да приемем всякаква сума, само и само да се присъединим към този източник на светлина и морални ценности наречен Kaldata.

 

Извинете, ще отида си избърша сълзите, че такава радост предизвиква нестихващи емоции у крехката ми душа.

Link to comment
Сподели другаде

Вие двамата ме утрепахте... :D :D :D

Честит ви 1-ви април(е за някои бивши министри хич не е първоаприлско)!

Приятно прекарване на Великденските празници!

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...