Jump to content

Проблем с MP3/MP4 Player DAISY FX 74 8GB


Препоръчан пост

Вчера си купих за първи път MP4 и не мога да го свържа с компютъра, не знам какво да правя. Когато го поставя в сменяем диск F в началото се отваряше за минута и успях да кача снимки, филм и текст с копиране, снимките се виждаха, но не успя да разчете текста и вместо думи се изписваха разни знаци, а филма започна да се копира а после ми изписа че няма диск и не може да се запише.После пак го включих, но след минута изписа че няма диск.Пробвах още няколко пъти да го свържа с компютъра, но не успях, по някакъв начин снимките и текста се изтриха, а когато се опитвам да го свържа ми изписва че диска трябва да се форматира, когато се опитам да го форматирам ми изписва че няма диск, после ми изписва че диска не може да се форматира и от тогава всеки път ми изписва това. Моля ви помогнете ми.

Аз съм с Windows XP,може би ми липсва някаква програма, ако е така каква?

Link to comment
Сподели другаде

МП4-ката има ли ключ за включване и изключване? Едната ми такава иска да е включена, докато работя с нея, а другата - да е изключена от този ключ.

И свързващият USB кабел ми е правил проблеми със същите симптоми. Първо ползвах този от фотоапарата, а сега вече си купих нов USB<->microUSB и нямам вече такива проблеми.

Link to comment
Сподели другаде

Единият проблем е в това, че всички плеъри на Daisy Multimedia са пълни боклуци. Това са закупени безименни китайски плеъри, които един господ знае в кой гараж са сглобявани, на които им е лепната някаква марка. В случая това е "Diva FX".

Другият проблем е в това, че българинът е скръндза от класа и се хвърля на най-евтините стоки, без да му мисли много. Българинът си мисли, че като купи някоя евтинийка и спести някаква дребна сума е много хитър и че е на далавера. Евтиното много често излиза по-скъпо.

 

В конкретния случай допускам, че е възможно и проблемът да не е в плеъра, макар че шансовете за това да са нищожни. Други флаш устройства финкционират ли нормално? Опитвал ли си да свържеш плеъра в друг USB порт (също и преден/заден, ако имаш такива)? На друг компютър въпросният плеър създава ли също проблеми?

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...