Jump to content

Проблем със зареждане на плейър Diva FX91s


Препоръчан пост

Здравейте и честита Коледа на всички! :)

Наскоро си купих плейър Diva Fx91s. Когато го взех батерията му беше пълна и си го ползвах няколко дни. Изтощи се едва вчера и го пуснах да се зарежда с приложения адаптер. Появи се иконката с мигащата батерийка и всичко си беше ОК. Да, обаче седя включено целия ден и почти не се беше заредила. Включих го и към компютъра и пак същата работа. Тоест показва, че се зарежда, но всъщност батерията си остава празна.

Аз ли не правя нещо като хората или е проблема е другаде?

Link to comment
Сподели другаде

Проблемът е най-вероятно в това, че самият плеър е евтино китайско боклуче. Предполагам има гаранция. Ако е така, тичай в сервиза.

 

Aко не бях загубил гаранционната карта нямаше да пиша тук :) То е ясно, че евтино китайско боклуче, но се подлъгах по 4,3" дисплей. Както и да е, ако някой може да помага

Link to comment
Сподели другаде

Ами, по всяка вероятност се дължи на хардуерен дефект. Може и да е софтуерен проблем де, макар да е адски малко вероятно. Можеш да опиташ да му обновиш фърмуеъра с по-нов, ако въобще има предлаган такъв.
Link to comment
Сподели другаде

ако въобще има предлаган такъв.

Ами има фърмуерове за Диви-те напоследък доста заляха пазара със съотношението си цена/качество, ти явно друго освен Ipod или Zune не си чувал, за това аз да си кажа, че са доста прилични машинки с доста възможности за плеър в ценови клас под 100 лв. аудио чиповете им също са доста добри, ако се интересуваш от по-точна информация - гугъл :)

 

Относно проблема, действително е хардуерен и е за сервиз, ако си загубил гаранционната карта, пак може да го занесеш, но ще ти поискат някаква сума най-вероятно, зависи... аз носих печка Нео, без гаранционна в сервиз на К&K и ми я оправиха безплатно :)

Link to comment
Сподели другаде

В крайна сметка се оказа, че плейъра не трябва да се в състояние на стендбай, а да е напълно изключен, за да се зарежда, ама кой да се сети...

Между другото вие останахте с впечатлението, че съм взел някаква кутийка за 50-60 лв. Всъщност го купих за 120 лв. и то с някакво намаление от 2be. Горе-долу толкова струва един малък телевиозр, така че се надявам да не съм купил някакъв пълен боклук :)

Благодаря все пак за отговорите и съжалявам ако съм ви изгубил времето ;)

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...