Jump to content

Проблем с логване в Скайп


Препоръчан пост

Значи, бях със 3.6 скайп и той се ъпдейтна до най-новата версия.. с която не можах да свикна и премахнах за да върна старата.. но откакто излязох от скайп, за да сменя версиите на програмата досега не мога да вляза, а пробвах около 5-6 различни версии без особен резултат. Някъде четох, че трябва да изтрия файла "library.xml" , но не помогна. А сега( отново с 3.6 ) когато си въвеждам ник и парола остава надписа "Вписване" за около минута-две, след което надписа е същия, като когато нямаш интернет. Какво да направя?

 

П.С ОС ми е Windows SP3, ако това може да помогне с нещо

Link to comment
Сподели другаде

Ако питаш мене има само две възможности.Едната е бъркаш си Skype Name и Password,а другата програмата няма достъп до интернат.При първата провери дали си пишеш Skype Name и Password правилно Sign In(трябва да те пусне ако ги пишеш правилно).При вторият вариант се проверява защитните стени,антивирусни трафик към интернат и т.н(прекъсвания дропения на нета).

 

П.с.Ако и двете неща са наред ми идва на ум още нещо.А то е да си с NoteBook или Netаbook той да не е с хардиск а с карта.Но това са само предположения след като не знам каква ти е машината.

Link to comment
Сподели другаде

Опитайте следното:

Деинсталирайте Skype, след което претърсете папката Documents and Settings за папка Skype (има я на поне две места). Изтривате папката Skype, както и записите в регистъра HKLM/HKCU -> Skype; изтрийте и папката Skype от Program Files (или където сте инсталирали програмата), след което инсталирайте отново Skype.

 

Естествено, преди да изтривате каквото и да било, добре е да си направите копие (архив) от него!

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...