Jump to content

Предизвикателство за програмисти .


Препоръчан пост

Здравейте.

Молбата в тази тема е насочена към хората, разбиращи от програмиране. Става въпрос за това, че за потребителите на Mozilla Firefox има допълнения, които проверяват наличието на писма в пощенска кутия. Или така наречените mail notifier. Едно от най - използваните приложения е WebMail notifier . Там се дава възможност за проверка на пощи в yahoo, gmail и други. Разрових се в предлаганите приложения и останових, че има разработени отделни такива за българските abv.bg и mail.bg . Моята молба - при наличие на необходимите знания и желание, разбира се някой да модифицира WebMail notifier да може да проверява и тези български пощи.

Link to comment
Сподели другаде

Не съм програмист ( или поне все още ), но мога да ти кажа, че АБВ нямат безплатна POP3/IMAP поддръжка, която реално използват тези програми... Единствено маил.бг има, та даже майче бях мяркал и плугин за тях, но ако помня къде, кога и как... :)
Link to comment
Сподели другаде

За FF има плъгин за проверка на пощата в abv.bg... Даже четох в инфото на сайта, че кода на джиджавката се предоставя за осъвместяване и с други браузери - Opera, IE и т.н.
Link to comment
Сподели другаде

Младежи, прочетете внимателно темата и обърнете внимание на подчертаните сини текстове. Това са препратки към съответните плъгини. Разработчикът на WebMail Notifier е дал и препратка за място, където могат да се изработват възможности за проверка на поща по желание. Изработва се съответния скрипт и се приобщава към програмата. Е, там не ми е ясно кое как става. Стигам до извода, че трябва да си направя един тестов акаунт в двете пощи и да ги пратя на разработчика. Тогава той ще направи съответния скрипт. Но се обърнах към вас, защото все пак има хора, които наистина разбират. Поздрави :hesthebest:
Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...