Jump to content

Програми/инсталатори - Залата на Срама


Препоръчан пост

OK. Това с минаването на други програми... ми заприличва на бягство на плъхове от потъващ кораб насред морето - колкото и нависоко да се катерят, колкото и дълго да плуват, в един момент мачтите се оказват твърде ниски, а морето - твърде голямо и дълбоко, за да им издържат силите... Както казва Нъргъл (От "Страшните приключения на Били и Манди" - може да го знаеш това) NO ESCAPE!!!. Просто си трябва известна доза непукизъм и дебелокожие - някои му казват приспособяване...

 

Иначе, ми е пределно ясно, че сам човек да следи всички програми е просто непосилна задача, без да получава и някакво съдействие. В това отнощение, на мене можеш да разчиташ - побарам ли някоя програмка, дето я няма в списъка, но предлага екстри, веднага ще докладвам... До момента съм го правил не веднъж в коментарите към програмите в сайта, а и чат пат пиша на Softpedia, ако се позабавят с някоя корекция (последно с KMPlayer беше).

Link to comment
Сподели другаде

  • Отговори 129
  • Създадена
  • Последен отговор

ТОП потребители в тази тема

ТОП потребители в тази тема

Публикувани изображения

Странно. Аз изтеглих DivX и го инсталирах на виртуална още преди да пусна темата, но не видях такова нещо. Опиши по-подробно, моля.

Ами инсталатора е теглен от официалният сайт - единственното по- приемливо обяснение е ако засичат с каква операционна с-ма си и пробутват съответния инсталатор.

 

 

 

Link to comment
Сподели другаде

Ами не знам сам виждаш снимката утре ако искаш мога да направя филмче с целия процес на инсталация.

Да имаш някакъв друг продукт на Norton инсталиран на компютъра, съответно преди време да си имал?

Link to comment
Сподели другаде

  • 2 weeks later...

Nexus Radio - Ask Toolbar. И нещо досадно. При затваряне главния прозорец на програмата, тя се минимизира в трея. Трябва да се затвори от там. При това, с всеки десен клик на иконата, се появява прозорче, което ме пита наистина ли искам да изляза, като в същото време отваря браузера и зарежда домашната й страница.

 

http://i50.tinypic.com/2aficf9.jpg

 

P.S: Май ми хареса само мадамата от началния сплаш... :)

Link to comment
Сподели другаде

Сигурен ли си? Ако да, моля дай шотче или някакво друго доказателство. Аз инсталирах AIMP 2.60.520 (последната стабилна версия към настоящия момент) и не видях никакви ленти на Яндекс.
Link to comment
Сподели другаде

За послeдната версия на gom player, сигурни ли сте, че инсталира ask? Защото аз като инсталирах gom, внимателно гледах за допълнителните ''екстри'', но не го видях ASK-a. А и не виждам никакви тулбарове по браузърите си. Само накрая ме пита, дали искам някакъв encoder да инсталирам или нещо от рода, не помня точно.

edit: между другото, тези тулбарове в кой браузър се ''лепват''по дефолт, ако ги инсталираш(опера, мозила, ИЕ. Имам и трите)? Не съм ги инсталирал никога и не знам.

Link to comment
Сподели другаде

Gom Player 2.1.21.4846

http://i47.tinypic.com/2hd1o4h.jpg

 

Веднага след като цъкнах на Finish и прозореца цъфна.

Иначе, за браузерите... Нещо Ask при Foxit Reader неще да се интегрира в Opera, а само в IE(6)... Трябва да си го ъпдейтнат, toolbar-чето. Може ли такива работи :)

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...

×
×
  • Създай ново...