Jump to content

plamen74.72

Потребител
  • Брой теми

    1046
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Мъж

plamen74.72's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Натъкнах се на странен проблем с Опера (във фейсбук в частност, но не само). Проблема е, че от време на време след като напиша някакъв коментар или в гугъл търся нещо натискането на Enter-а не сработва никак. Извадих и виртуалната клавиатура, но и от нея не сработва. Просто си стои коментара или написаното в търсачката без да започне търсене или коментара да се публикува. С последната версия на браузъра съм. Има ли някой идея от какво може да е проблема? Оправя се само след рестарт на браузъра, но трябва да копирам написаното преди да го рестартирам.
  2. За първи път виждам телевизор със смарт функции, които да не можеш да ползваш до като не си направиш акаунт към производителя?! Само за протокола - с подобен модел само, че 32" и модел ЕН5450 всичко си работи без изобщо да е създаван акаунт към Samsung! Не знам защо при теб е такова положението, но май ще трябва да се свържеш със Самсунг.БГ
  3. Тази тема май малко поизостана, та реших да я поосвежа И една панорамна снимка:
  4. Drunk monkeys! http://www.youtube.com/watch?v=33pN8vmvWUQ Това дърво ако вирее в България колко ракия ще се направи
  5. Ако е само за снимки то flickr си е достатъчен и пак предлага 1 терабайт, а за останалите неща си ползвам DropBox
  6. Много зависи какви са характеристиките на телевизора, и как точно е свързан с допълнителния декодер! Възможно е с вградения декодер да изкара по-лоша картина от този с външен допълнителен. И напълно обратната ситуация е също 100% възможна - както вече казах си зависи от самия телевизор, който ще се ползва!
  7. Ако има поне малко ток в батерията е достатъчно да се върнат заводските настройки, но трябва да видиш за твоя модел телефон кои бутони се ползват за извикване на конзолата (от там нататък е лесно)?!
  8. В случая с БНТ не е истинско HD въпреки данните които показва при приемане. Нещата обаче могат тотално да се променят към добро ако пуснат още HD програми! Но @bako-ttv е прав за старата техника на излъчване т.е. ретранслаторите, а и с намалени мощности още повече се влошават нещата въпреки вертикалната поляризация, която покрива повече площ с по-малко мощност! Реално за пресечени местности трябва да не падат под 5 киловата, но в момента не могат да достигнат и 2 киловата и то в райони като София, Варна и др. големи градове (това обяснява защо няма покритие на много места в страната, и защо толкова хора останаха без цифрова тв)!
  9. Една HDR снимка от днес снимана с Panasonic Lumix DMC TZ-3 в рамка като картина: http://farm4.staticflickr.com/3745/10888488814_4ab5e39469_c.jpg
  10. Да не отварям нова тема ще питам и аз тук! Понеже нямам пари за нов, намерих в продавалника три фотоапарата, които ми харесаха, но не знам кой от тях си заслужава повече да бъде избран пред другите два?! Това са моделите: Nikon COOLPIX L810; Panasonic Lumix DMC-FZ38 и Sony Cyber-shot DSC-H7 На една и съща цена ги намерих, и за сега избора ми клони към сонито, заради наличието на дистанционно, което при снимане от статив си е много голямо предимство! Но нали е важна и матрицата, пък не знам на кой от тия трите фотоапарата е с най-добра? Както и кой от тях прави най-добри снимки т.е. с най-добри и живи цветове, яснота и т.н. (видеото не ме интересува - за тази цел си има видео камери)?!
  11. Точно това ти казах - липсва замасяването на скарт кабела, и се отстранява с включването на коаксиален кабел с мъжка и женска букси в антенния вход на телевизора и в антенния изход на декодера (такива кабели обикновено се ползваха навремето за VHS свързване към телевизор без AV вход)! Това пренася масата от декодера до телевизора и брума изчезва (казвам ти го от опит, защото доста хора пропищяха от новите приемници на БСК)!
  12. Три кадъра от днешната разходка http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/default/smile.gif http://farm4.staticflickr.com/3672/10388672286_1cd57e1afc_c.jpg http://farm4.staticflickr.com/3750/10388649784_9fa2d77779_c.jpg http://farm3.staticflickr.com/2825/10388819245_d069a66e4a_c.jpg
  13. В сайта на цифровизация има раздел с въпроси и отговори - в дясно има поле за съобщения към тях! Обаче колкото и да им писах преди за липсата на сигнал в нашия град се задействаха чак когато писах на КЗП, БТВ и СЕМ - така, че пробвай, може пък да се получи!
  14. http://farm3.staticflickr.com/2815/10348345266_24bbb81906_c.jpg
×
×
  • Създай ново...