Jump to content

ekosse

Потребител
  • Брой теми

    42
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Мъж

ekosse's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Разликата е в криптирането на връзката ако не се лъжа.Но защо трябва да разбиваш мрежи?Това по-някакъв начин го разбирам като вид кражба.Освен това всички мобилни оператори имат оферти за неограничен нет на ниски цени за около 5 лв. на месец.
  2. Така като гледам характеристиките много ми напомнят на моят нетбук мтел лайт бук.Ако ще ти свършат работа ето ти мойте драйвъри http://dox.bg/files/dw?a=90192eca00 .Това са драйвърите за windows.
  3. Аз също ползвам мобилен интернет само,че на мтел.Имам модем от тях(huewei e173) и като допълнение и рутер TP link 3220 така имам у нас и нет на лаптопа (wi-fi)и нет на стационарния.А когато пътуваме вадя модема и го ползвам в страната.
  4. Може да го пробваш без да го инсталираш.На мен ми хареса и след това си го инсталирах като 2-ра ОС,само,че не в уиндоус,а си заделих място на харда.Много ми допадна и освен това не съм правил никакви допълнителни настройки.
  5. Може да погледнеш и този сайт http://nau4i.me/ на мен ми беше доста полезен.
  6. Сваляш на ДВД диск или на хард диска на компютъра.Защото аз свалям само на хард диска компютъра само,че с WinAvi video capture в mpeg2 формат.И след това си го обработвам според нуждите ми.
  7. Колега,като гледам искаш да чертаеш с прости програми,но както са ти написали по-горе,няма такива.Помъчи се малко с Google SketchUP или sweethome3d,като последната има и много добре дадени обяснения на български ето тук http://www.sweethome3d.com/bg/index.jsp .Ако смяташ,че няма да се справиш,май по-добре вземи лист и молив и чертай на ръка.
  8. Здравейте,доста четох за този нетбук и реших да си взема.За сега работи доста добре и най-вече ми върши чудесна работа.Виждам,че доста хора търсят драйвъри за него,за различни компоненти и реших да Ви дам тези от диска с нетбука,най-вече за windows http://dox.bg/files/dw?a=90192eca00
  9. Здравей,доколкото знам май не може да визуализираш php файла без да имаш инсталиран сървър на твоето PC.За този цел аз съм си инсталирал xampp на моето PC.Така имам всичко необходимо за да си правя експерименти на PC-то вкъщи.
  10. Мерси за информацията,реших да пробвам,Open Office.
  11. Здравейте,колеги.Необходим ми е съвет за инсталация на офис пакет на нетбук.ОС Windows7Starter.Трябва ми за да мога да чета и радактирам от време на време файлове направени с офис пакета Майкрософт 2003 и 2007.Това на което за сега съм се спрял е MS Office 2010 Starter,защото е безплатен.За Open office не можах да разбера дали ще мога да го ползвам на нетбука.Нека някой да ме посъветва кое,ще е най-удачно да избера.
  12. Здравей колега,може да ползваш някоя безплатна като sketchup или sweethome3D,като последната има и поддръжка на български език.За професионално ползване аз предпочитам archicad само,че тя е платена.
  13. За работа с pdf ползвам foxit pdf,а за конвертиране в word този конвертор http://www.quick-pdf.com/ тази тема във форума http://forums.softvisia.com/index.php?showtopic=12082&st=0&p=106786&hl=word&fromsearch=1entry106786
  14. Ето и още едно предложение от Google-sites.google.com.Тук също можеш да си направиш собствен сайт безплатно.Ползва се регистрацията от gmail.com.Освен това ползваш и останалите услуги на Google.
×
×
  • Създай ново...