Jump to content

Кристиана Костадинова

Потребител
  • Брой теми

    4
  • Регистрация

  • Последно посещение

Кристиана Костадинова's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. http://picbg.net/img.php?file=f491d07858823901.JPG http://picbg.net/img.php?file=851296fa6b587844.JPG http://picbg.net/img.php?file=6fc980066edc14c0.JPG
  2. Здравейте отново. Благодаря Ви за съветите, изпробвах всеки един. Двете програми не откриха заплаха, метода със скритите файлове го направих и резултат никакъв.. Направих няколко screenshots, но не зная как да ги споделя в темата, за да Ви покажа за какво иде реч.
  3. Флашката е 16 GB. Сканирала съм я с няколко антивирусни. На различни компютри. Показват ми, че няма нищо нередно. За форматирането ми беше първоначалната мисъл, но файловете във флашката ги нямам на другаде. Windows Xp е операционната ми система.
  4. Здравейте! Имам флашка, която стана на принцип като "шапка невидимка". Имам снимки и в файлове, които не излизат като се отвори, в който и да е компютър или лаптоп. Когато поискам да видя колко памет имам в нея ми показва, че има заета памет, а когато я е отворя ги няма и е празно. Бихте ли ми дали съвет какво мога да направя по въпроса? Пробвах с няколко антивирусни програми, не откриха вируси.
×
×
  • Създай ново...