Jump to content

StirringSound

Потребител
  • Брой теми

    21
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Мъж

StirringSound's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Благодаря за помоща! От захранването е. Само на Самсунга ми тръгна,а Сонито не може да го захрани дори при пускане на телевизора.
  2. Да няма проблем да се свърже към настолния или лаптопа. Ще пробвам да го форматирам през уиндоуса , понеже не намирам програма на самата фирма transcend с коята да го направя. Благодаря за помоща! На Сони ТВ забелязвам че не се пуска дори лед лампичката на харда! Възможно ли е да не може да го захрани?
  3. Добре но не виждам програма с коята да го извърша. Или аз нещо не разбирам.
  4. има и някакви програми в сайта им за харда но не съм ги инсталирал на компютъра.
  5. Телевизурите са Сони и Самсунг а харда е Transcend StoreJet 25A3 1Т нищо не съм правил по него само качих един филм и пробвах дали ще тръгне. С флашки нямат проблеми ТВ-те. В упътването пише че разполага с NTFS система.
  6. Здравейте! Намерих само подобна тема, но без нужния ми отговор. Проблемът ми е следния: Скоро се сдобих с външен хард с 1Т , та интересува ме възможно ли е да кача филм на него и да си го пусна на телевизора, усбто на харда е 3.0. Новият ми телевизор е с 2.0 , имам и тв с 3.0 , но ефектът е същия! Телевизорът не открива нещо свързано към усбто! Разликата между двата телевизора е, че при този с 3.0 светна индикаторната лампичка на харда! И двата телевизора са модел 2017-та год.
  7. Да с баркод е аларма против кражби! Доста неефикасна
  8. Здравейте преди година бях гледал едно българско ТВ предаване не помня по коя телевизия и как се казваше ?!?! Предаването беше за конспирации, митове, легенди и най различни мистериозни истори,факти и др. Предаването се водеше от жена и в всяко предаване се свързваха по скайп с професори,доктори и др. начетени хора Незнайно защо не си спомням името на това интересно българско предаване Дано някой ми помогне да го открия
  9. Да съжевя темата малко направих си едно пътешествие
  10. Мерси много !! Много ми помогна сега върви перфектно и антивирусна даже се инсталирах само едно ме притеснява че нон стоп ми тегли актуализации на windowsa
  11. Ето новия FRST след пускането на Malwarebytes Anti-Malware и рестартирането FRST.txt textfile.txt
×
×
  • Създай ново...