Jump to content

Димитър Петров

Потребител
  • Брой теми

    6
  • Регистрация

  • Последно посещение

Димитър Петров's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Проблема не се появи веднага а преди няколко дена това са сигурно 5/6 месеца след ремонта.Като се прибера ще видя каква беше точно и ще си редактирам поста.
  2. Ами преди година е отварян смисъл беше ми се счупила пантата за дисплея и го занесох да ми я сменят. П.П : Не искам да го отварям че все още е в гаранция :( възможно ли е да е хардуерно?
  3. Лаптоп-а е k55vd , значи в стаята където е модем-а има WIFI хваща го и няма проблеми отивам в съседната стая и няма.. деинсталирах контролера после го инсталирах на ново но "фъйда" не го лови в другата стая... на на друг лаптоп като K50LE няма проблем ...
  4. Направих това което ми каза,но няма.Сега проверих направих от телефона си Hotspot и ми излезе,но модема не. Интернета ми е на Виваком, модема е Huawei.Интересното е че на всички други устройства излиза,но на лаптопа не.А хотспот-а от телефона излиза.
  5. Здравейте!Искам да ви попитам как да си оправя интернет връзката.Когато натисна за Wi-Fi и не ми излизат мрежите а до 1 час ми излизаха.Пробвах с комбинация от копчетата но пак нищо.Също рестартирах рутера но пак нищо не стана.Съжелявам ако има такава тема!
×
×
  • Създай ново...