Jump to content

_FeNkAtA_

Потребител
  • Брой теми

    3
  • Регистрация

  • Последно посещение

_FeNkAtA_'s Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Благодаря много за съдействието, но прецених, че ще е най-добре утре да го занеса на техних, да не взема да оплескам нещо с незнанието си и направо да си сменя видеокартата с по-нова, тъй-като тази е с DVI и направо ще си сложа HDMI. Още веднъж благодаря :-)
  2. Рестартирах го ента пъти, гасих го от захранване, изключвах и включвах жака на монитора и на HDMI-a, като го рестартирам си включва монитора или ТВ-то в зависимост кое съм пуснала, зарежда прозореца на уиндолс и после на монитора ми изписва sleep mode и изключва, а ако е на ТВ директно ми изписва няма сигнал. Видеокартата ми е nVidia Geforce
  3. Предварително се извинявам, ако вече има подобна тема или е трябвало да си постна проблема в някоя вече съсдадена тема! Та проблема ми е следният - изведнъж HDMI кабелът ми отказа да работи и телевизора само премигваше, губейки връзка. На няколко пъти смених слотовете на телевизора, но пак ми даваше същия проблем. Хубавото беше, че поне след като прекъсне и ми изпише на телевизора, че няма сигнал, монитора на PC-то ми се пускаше. Сега обаче и това не става, компютъра си работи, монитора изписва, че влиза в Sleep mode и до там, нито ТВ-то дава сигнал от комоютъра, нито монитора работи, а самия компютър си е пуснат. Малко нескопосано се изказах, ама съм си неандерталка, ще съм много благодарна, ако някой има идея как да си пусна поне монитора, за да мога да работя с компютъра. Предварително благодаря!
×
×
  • Създай ново...