Jump to content

maxx271

Потребител
  • Брой теми

    13
  • Регистрация

  • Последно посещение

maxx271's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Компютъра се стартира и се изключва сам и после сам се стартира но монитора не светва каза ха ми,че N/A, означавало че не се поддържа но не разбирам .
  2. Здравейте , днес си продадох процесора и реших да си сложа друг доста стар е но само този имам за момента дъното ми е GIGABYTE GA-EQ45M-S2 а процесора който искам да ползвам няколко дни е Intel Pentium 4 640 3.2 GHz .Дъното ми го поддържа а не иска да тръгне с него .
  3. Здравейте от скоро съм съм браузъра Опера и съм доволен но има един проблем не знам как да направя настройките така че да изваждам линковете например на десктопа със другите браузери когато хвана линка и може да го извадя пробвах с по стара версия на Опера и се получава но с новата версия не става явно е от настройките пробвах но не става ако някой знае от къде се настройва моля за помощ .
  4. Това ми е напилно ясно но проблема е друг просто не става да се възтановя забравената парола интересното е че когато на тисна на втория и натисна нулиране на парола става това е .
  5. Първия път не получи не е в това проблема поне 10 пъти съм прбвал до сега а когато изпратих за втория акаунт се получи на първия акаут ми се показва постоянно този прозорец.
  6. Днес пробвах да си възстановя паролата когато ми изпратиха линк следвах стъпките след като ми се отвори страница да нулирам паролата по горе ми излезнаха два акаунта които са регистрирани с моята поща първият е с забравената парола натиснах на него после нулиране на парола но не става после натиснах на втория там се получи и ми изпратиха писмо че е сменена успешно защо не става с първия акаунт .
  7. По лесно е да се напише пробвах какво ли не но не става иначе си ми изпращат писмо даже и скайп името си ми го пише следвам стъпката натискам нулиране на парола въвеждам 2 пити паролата и ми излиза втория прозорец
  8. Пробвах и с новата версия пак ми излиза същия прозорец иначе си получавам писмо в пощата даце на самата страница си ми излиза и името на скайпа има един код трябва ли да се ползва или направо да натисна на нулиране на парола и да си въведа в двете полета паролата нещо друго има ли трябва ли след това да получа писмо или не .
  9. Възможно ли е проблема да е от версията ми на скайп аз съм с 3.8 пачната дали ще се получи ако си сложа нова версия/
  10. И това го пробвах но не са ми изпратили нищо вчера пробвах 3 пъти и нищо не става и днес 2 пъти ако имам още един неуспешен няма да мога в рамките на 24 часа .
  11. Нправих го натиснах нулиране на парола въведох я и ми показа този прозорец пробва да вляза в кайпа но не става с новата парола .
  12. Здравейте, от доста време не ми се е налагало да влизам в скайпа си вчера реших да вляза но явно съм си забравил паролата на скайпа пише забравена парола натиснах и ми се показа еидн прозорец където въведох пощата си изпратиха ми писмо кудето пише -Вашите потребителски данни за Skype За да възстановите вашите данни за вписване в Skype, просто последвайте тази връзка.Но не змам какво да правя ако може някой да помогне.
  13. Аз съм с XP изпробвах 3.8 пачната работи без проблем също и 4.2 но при пускане на 2-ри скайп забиваше от всякъде как ми се иска да си ползвам 3.8 но е portable . В момента съм с 6..18 по-лека от обичайната версия за сега си работи нормално и съм включил 3 скайпа .
×
×
  • Създай ново...