Jump to content

Павлин

Потребител
  • Брой теми

    8
  • Регистрация

  • Последно посещение

Павлин's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Здравейте, имам въпрос . Избирам хард диск за лаптоп който трябва да е sata според инструкциите на DELL. Само че установих че има по нови и по стари модели -SATA II и SATAIII. Въпросът ми е кой модел е въможно да поставя.
  2. Здравейте , имам проблем с видеото онлайн след инсталация на Ubuntu. Като включа видео онлайн излиза силуетен образ с отвратително качество.За първи път опитвам тази ОС и нищо не ми е ясно.Ако можете да помогнете моля напишете. HP compaq d2000
  3. мерси но аз на истина не разбирам много ако може ми даи линк за този драйвар благодаря ти много
  4. Здравейте в прикрепения файл копирах данните на компютъра ЧРЕЗ програма SPECCY. Въпросът ми е възможно ли е да се постави видео карта която да работи с WiNDIOWS 7 .и каква е тя? danni.txt
  5. пробвах но от windows има инсталиран стандарт VGA monitor и която и програма за търсене на драйвер да използвам показва че драйвера е ОК понеже не открива типа на видео картата в компютъра. Точно затова идеята беше да инсталирам дори и стар драйвер през диспечера за да може по късно след рестарта да включа програма за търсене на драйвер. По същия начин инсталирах драйвер на DELL latitude D500 работи идеално. Но с тази карта на Nvidia все си мисля че понеже има собствена памет 512 мб нещо е останало там и пречи да се инсталира какъвто и да е драйвер,а инфо как да почистя паметта на видео картата не намирам никъде в интернет.
  6. Здравейте, нужна ми е помощ. Имам Dell precision m90 , video card nvidia quadro fx 2500m,2 gb ram. Инсталирах Windous 7 / 32 bit. но драйвър в страницата на Dell има за XP ,а по късно открих и за Vista. Инсталирах драйвъра и след рестарт видеото заработи перфектно. Да ама не. Още не бях инсталирал актуализациите и оставих компютъра да се актуализирва през нощта. На сутринта компютъра беше влязъл във спящ режим и когато се опитах да го включа с мърдане на мишка и чукане по клавиатурата но не се получи. Единствения начин да го изключа беше да изключа захранването и да извадя батерията. Така и направих но след като го стартирах излезе син екран и впоследствие ми показа че компютъра не може да се възстанови. Оставаше ми само едно - нова инсталация на Windows. Изтрих диска и инсталирах наново . След инсталацията инсталирах драйвера но след рестарт отново излезе син екран . Казах си сигурно не съм изтрил всичко както трябва и отново инсталирах Windows само че този път форматирах диска.Отново се опитах да инсталирам и пак син екран. но този път компютъра деинсталира драйвера и се стартира нормално. Помислих си че сигурно трябва да пробвам с този за XP . Инсталирах го през диспечера на устройства в безопасен режим ,но като рестартирах излезе пак син екран.. Стартирах отново в безопасен режим и деинсталирах драйвера. След това компютъра се стартира нормално. Пробвах и с още универсални драйвери но все същото. Идва ми на идея единствено че след като диска беше напълно изтрит информация от предишната инсталация може да е останала единствено в видео паметта на как да се изтие идея си нямам и дали това е вярно въобще. Имате ли идея какво да направя за да заработи видео картата нормално.
  7. Здравейте имам Dell Precision M90,NVIDIA Quadro FX 2500M with 512MB на който инсталирах Windows 7 Ultimate x 64bit. Само че в страницата на dell има драйвър за ХР . Когато се опитах да го инсталирам инсталацията прекъсна и ми изписа че работи само с ХР. Пробвах с различни драйвери , но от сраницата на NVIDIA драйверите са с програма за проверка на видео картата и ми изписва че няма съвместима карта в компютъра,същото ми изписва когато опитах да инсталирам универсални драйвери за NVIDIA Quadro. Прегледах информацията за инсталация на Windows 7 се чудя дали пък оттам не е проблема че компютъра не разпознава видео картата.При инсталацията просто стартирах инсталационния диск и когато ми изписа да инсталирам драйвери просто продължих нататък без да ги инсталирвам.След като Windows се инсталира драйверите почнаха да се инсталират автоматично и видео драйвера също.Само че когато отидох на разделитена способност вместо Nvidia се беше инсталирал standart VGA monitor и оттук нататък нищо не става.От диспечер на устросва изтрих видео драйвъра и рестартирах компютъра. След като се включи отново автоматично се инсталира standart VGA monitor. Четох по форумите че имат същия проблем.
×
×
  • Създай ново...