Jump to content

memeto16

Потребител
  • Брой теми

    7
  • Регистрация

  • Последно посещение

memeto16's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. здравейте, дали някой може да ме посъветва как да си сменя тази термодъвка и термолепенка. До сега съм сменял само термопаста. Дали ще се получи ако вместо тер.дъвката и лепенката сложа само тер. паста? и как се процедира при смяната им. поздрави
  2. здр. да ти кажа купих си нов вентилатор, пак същия проблем. нямам друг изход за вентилатора.
  3. завърта на високи обороти при температура около 52 градуса, след като смъкне до 39 пак се изключва. и това се повтаря през 3 - 4 мин. да попитам също перката не трябва ли да се върти постоянно на ниски обороти докато достигне до висока температура и след това да се вкл. на високи обороти.
  4. здравейте нов съм във форума и ве моля за малко помощ. лаптопа ми е леново г555. отворих го за да почистя вентилатора. за да го почистя по добре откачих буксичката на вентилатора, направих почистването, и след това като пуснах лаптопа останових че перката не се жклучжа на нормални обороти. вообще не се върти, като достигне определена температура перката се включва на високи обороти и пак спира. и пак се повтаря сашата процедура. ако някои знае от какво е да помага, дали не сам развалил вентилатора? поздрави.
×
×
  • Създай ново...