Jump to content

Jess

Потребител
  • Брой теми

    9
  • Регистрация

  • Последно посещение

Jess's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Благодаря за насочването , но това съм го посочила като направено в третия си пост . Прикачвам и направените снимки от BiOS. Надявам се да съм помогнала. P.S Христос Воскресе.Честит празник на всички християни . J.
  2. Благодаря за насочването. В библиотеката на Microsoft намерих начин за създаването на "How to configure Wake up Wireless Lan/ WoWLAN/. Намерих и производителя на преносимата ми карта/wi-fi/. Компютъра който оставям тук е стационарен с външна wi-fi карта. В сайта им пише ,че поддържа опцията Wake Up.... Realtek 8191SU-GR. Създодах необходимия key и...запциклих. Благодаря за съдействието и евентуалните напътствия P.S След 4 дни си заминавам и съм почти до никъде. Извинявам се ..да допълня и Евентуално отхвърля въпроса: "Защо не ползвам кабел"?/Тогава нямаше да я има една част от темата/ Прост е отговора...явно провайдeра тук e преценил /защо ли?/,че е по-лесно за ТЯХ/него /да доставя Интернет по доста измислен начин,това е друга тема и да "заковат" всички ползващи го на най-старата система за преност на сигнал "B".
  3. Искрено искам да вярвам ,че това "но нещо шпионски неща искаш да правиш",е форма на някаква неуместна /да не кажа дебелашка/ шега. "Каква всъщност е целта"- "Да мога да си наблюдавам и стаята". Компютъра който ще оставя тук в България е с Windows 7 professional /32. От който ще си осъществявам връзката е с Windows 8.1 Надявам се да съм била изчерпателна.
  4. Здравейте, Ще се радвам на помощта Ви ако може да ми помогнете да реша следните си затруднения. Искам ПРИ стартирването /запускането/ на домашния ми компютър да мога да си наблюдавам и стаята. Камерата ми е външна . Втората ми молба /въпрос / е :" Може ли да се събужда PC по WI-FI."? Какво е необходимо за целта.Как става. Благодаря на помогналите. J.
  5. Благодаря и на TechMaster и на Бате Кольо усмивка:) Реално с дистрибуция на Linux /Ubuntu/ се виждат 512 mb RAM . Приемам предположения J.
  6. Здравей TechMaster, За съжаление няма други слотове освен тези двата специално за RAM. Опитала съм доста варианти за да се "вижда" реалния им обем , но не се получава. Не вярвам, да е "поради екзотичността " на модела или заради операционната система. Не се намират и възможности за промени в самия BIOS за да се премахне проблема. Ще съм благодарна ,ако споделиш съмненията /предположенията/ си и евентуалното им решаване . J.
  7. Благодаря за своевременния отговор TECHMASTER. Не се впуснах в подробности, защото питането ми бе принципно. Благодаря за отметката в msconfig , но не е там проблема. Прикачвам ти необходимите /евентуално/ данни . Надявам се да са ти полезни за евентуален отговор.. P.S Все още съм F. Не си казал Извнявам се за срива , но съм мобилна...ето и прикачения файл EXAM SONY VAIO.zip
  8. Здравейте, Надявам се на съдействие от Ваша страна за и евентуално бъдещи затруднения които имам на тема компютри , периферия и софтуер. Въпроса ми е: Защо НЕ се "вижда" инсталираната допълнителна RAM памет /плочка/ на Sony Vaio /настолен модел/. Операционна система Windows Home edition/платена/ Двете RAM плочки са идентични по параметри. Самостоятелно работят и се виждат с пълния си капацитет. Но когато са двете инсталирани се "вижда " само обема на едната. В BIOS се виждат и двете като обем. В dxdiag се вижда само половината обем . Благодаря на отзовалите се. При необходимост ще Ви прикача снимки .
×
×
  • Създай ново...