Jump to content

Veselushko

Потребител
  • Брой теми

    45
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Мъж

Veselushko's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Здравейте! Искам да Ви попитам за един мой проблем с разпознаването на разширението .srt за субтитри (то аз не съм пробвал но може и другото: .sub също да не се асоциира и да не се разпознава като файл от правилния тип... Преди няколко дни си преинсталирах Уиндоуса (Windows 7 Ultimate x64 bit) и сега не ми разпознава какъв тип файл са файловете с разширение .srt! Като дам десен бутон на файла и ме пита с коя програма да ми го отвори. В Notepad си го отваря без проблеми на кирилица... От настройките за регион и език от Контролен панел съм си направил всички да са на Български език и с местоположеие: България... Когато пусна файла със субтитрите във филм (например с GOM PLayer) ми излизат на маймуница... С други плеъри също... Може ли да помоля за помощ?
  2. Здравейте! Извинявам се, за "категоричния" си тон. Просто си бях свикнал с по-старата версия. Пробвах новата но не ми хареса. Както и да е. Проблема е оправен - инсталирах си нова версия, заедно с нов Уиндоус 7 , но ми беше интересно да зная откъде мога да вляза в папката където се пазят торентите/задачите от списъка за сваляне, за да премахна някой упорит и проблемен торент, дето не ще да се изтрие директно... Просто ми беше любопитно... при отново възникнала подобна ситуация... Благодаря Ви, все пак... Чест и почитания!
  3. Извинете ме, че чак сега Ви пиша но нямах възможност. Компютъра се повреди. И аз имам проблем с U-Torrent-а. Понякога, като си сваля някой торент после не мога да го изтрия. Просто ми блокира програмата и когато кликна върху съответния торент от списъка, торент клиента ми зависва и не отговаря на никакви команди. Налага се рестарт. После пак същото. Самите файлове съм ги изтрил - филмите или музиката, която съм свалил. Когато обаче поискам да премахна и съответния торент от списъка - хоп! Блокаж! Защо е така?! Не се случва със всички, но понякога се случва... Така... Моята OS: Windows 7 Ultimate 32-bit, Български език на нея и на U-Torrent. U-Torrent version 3.0 - и не искам другите! Новите версии ме разочароват и са пълни с реклами! Тази не е лоша но защо ми блокира на определени торенти и не мога да ги трия после?
  4. Не съм важен, но просто попитах... Все пак никой от нас не иска да му се ровят - дори и по погрешка в личнто простронство.... Към всички: преди време се запознах с едно момиче, което се беше вманиачило на тема подслушване и имаше притеснения, че нейн бивш приятел от ДС и подслушва телефона и я преследва... Което си е вярно... Има и доказателства за това... Това законно ли е??? А???? Както и да е... Благодаря на всички Ви. Благодаря и на Г-н Станимир Ферадов от екипа за любезния му отговор. Искам да ви дам линк към един форум, на който попаднах днес. Моля да ме извините за евентуални грешки, но пиша в доста студена стая, на стария служебен компютър, който е и с толкова изсветлял екран че нищо не виждам... Използвам времето, защото няма поръчки в цеха... Ето едно линкче от мен: https://nethelpforums.net/viewtopic.php?f=39&t=556 Интересувам се просто... Нито съм VIP, нито пък гангстер, нито пък нещо друго... Просто искам да знам... Знаието ни прави по-свободни и по-мъдри да вземаме правилните решения и да вървим по правилните пътища... Ненавиждам всяка форма на своеволие и незаконнен контрол... Благодаря Ви. С уважение: Веселушко -не искам да си кажа името но не от страх, защото не ме интересува кой какво ще ми направи. Могат да ми отнемат само живота но не и свободата. Тя е вътре в сърцето и ума ми. Винаги съм прекланял глава и съм подгъвал коляно само пред Един... Моят Татко, както си го наричам от дете... И той не е оттук... Попитах Ви защото искам да се занимавам с това - чисто и просто, като бизнес идея... С няколко приятели.. Повечето криптиращи технологии използват сървър - някакъв посредник... А не може ли самите GSM- устройства да криптират и декриптират едновременно потока - без нужда от други устройства и сървъри????? Някой чувал ли е? Ето това ми се искаше да разбера, но виждам, че трябва да потърся помощ другаде... Благодаря на всички Ви! Поклон и приятелско ръкостискане... От едно сърце... Все още туптящо... За съжаление...
  5. Здравейте и честита Нова година! На всички Ви желая много здраве и успехи! Моля да ме извините, но не знаех къде да пусна темата, а уважавам компетентността и добронамереността на модераторите тук, в сайта и затова се престраших да попитам... Дали някой от Вас е чувал за софтуер, който да се инсталира на мобилни телефони и те да стават "непробиваеми" за подслушване от разни там досадни "цецофони" и др. подобна тълпа любопитковци? Има ли хардуер, модел телефони или софтуер за това? И ако има - как се казва? Къде се продава? Просто ми е интересно... В света на информацията какъвто е нашият, защитата на личната информация е от огромно значение, нали?... Благодаря Ви предварително!
  6. Здравейте и Честита Нова година на всички Ви! Желая Ви много здраве и успехи! Ако ми позволите и на мен да попитам нещо. От известно време имам проблеми с U-torrent. Когато кликна върху точно определени торенти от списъка (които вече са свалени или още се свалят) програмата просто ми блокира и престава да отговаря на всякакви команди. Давам ѝ рестарт и опитвам да маркирам упорития торент, дето ми прави проблеми... И пак - щом дори само цъкна с мишката върху торента (дори вече да е свален) и цялата програма блокира... Изтрих си файловете от сваления торент, но не знам как да отблокирам или изтрия самите торенти от списъка, който виждам при отварянето на U-torrent. Може ли някой да ми помогне? Доста е досадно това... Къде изобщо се намира системната папка със задачите за сваляне (торентите) и мога ли да изтрия блокиращия програмата торент оттам? Благодаря Ви предварително!
  7. Здравейте на всички отново! Извинявам се за глупавия въпрос, но как се изключва Java Script на браузъра Мозила (но във версия 23.0 и по-нова, ако въобще има такава...) На по-старите го знаех: Tools > Options > Web Features... Ама сега тази опция не я откривам?! Касае се за възможносттта да мога да копирам текст от защитени страници... Как става? Може ли някой от Вас да ми помогне? Благодаря предварително! http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/default/smile.gif П.П.: Също така ме интересува как мога да разбера когато някой ми напише, в даден сайт на лична поща съобщение (например във V-box7) от кой IP пише (или някак да го идентифицирам). Случи ми се да пиша под псевдоним, от нов профил, на един човек и той ме разпозна, че това съм аз. Каза ми, че е видял нещо в кода на писмото ли, кода на страницата ли, не помня, което ме идентифицирало.... със стария ми профил... Как става така? И откъде се извиква тази информация?! Тогава бях с Мозила Файърфокс... Има ли значение с кой браузър си... Как може да се скрия и да не може да ме идентифицират по този начин? Има ли начин/настройки? Не да се скрия съвсем в Интернет, а само за да не ме разпознават по този начин, де!
  8. Извинявам се! Проблема си го разреших ето оттук: https://support.mozilla.org/bg/questions/960733 elusis "Go to about:config, and search for "sessionstore". If "browser.sessionstore.resume_session_once" is set to "false," double-click it to change it to "true." Намерих в списъка настройката за броя на подпрозорците: "browser.sessionstore.max_tabs_undo" > Промених стойността от "0" (с двоен клик върху нея) на желания брой подпрозорци, които искам да се помнят за възстановяване. После: ОК... След това намерих и тази за броя на прозорците: "browser.sessionstore.max_windows_undo"... Зададох желаната стойност/брой. След това пак: ОК... И вече всичко се оправи! Приятен ден!
  9. Здравейте! Имам проблем с възстановяването на току-що затворени табове при Мозила Файърфокс 23.0. Наскоро си инсталирах последната версия. В предишната версия също имах проблеми от този род. Направил съм всички настройки от Опции за Интернет и съм задал историята да се запаметява при излизане - постоянно. Преди работеше - сега не! При десен клик върху табовете опцията "Връщане на затворения подпрозорец" просто не ми е активна. В менюто "История" опциите "Възстановяване на предишната сесия", "Последно затворени подпрозорци" и "Последно затворени прозорци" също не са активни... Моля за помощ или съвет. Благодаря Ви!
  10. Добре! Премахнах ги. Но все пак как се прави и защо нямам тази папка? Гледам че на другите разширения я има: mkv, vlc, mp4, vob... Интересно ми е как по принцип се коригира и асоциира повреден ключ? Това с десния бутон и избора на програма по подразбиране го зная... Нещо друго по-генерално и трайно има ли?
  11. Благодаря! Ще я пробвам и нея! Дано да е добра! Да Ви кажа сега се справям с комбинация от Internet Download Manager 6.15 и YouTube Downloader (за сайта на Dailymotion). Инсталирал съм си и Download Helper (май така се казваше) за Mozilla. Много Ви благодаря за помощта! Непременно ще пробвам и тази програмка да я видя как е...
  12. Добре де! Не се сърди! Ок. Благодаря ти! А как се извеждат тези адреси на стриймове? Ти би ли ми обяснил как го правиш... ако не е някакво нахалство от моя страна или пък тайна... И за VLC пак става нали?
  13. Здравейте отново на всички! Купих си дискове DVD 4.7 GB на Verbatim и записах успешно доста от HD видеоклиповете. Сега ще си взема още от тази марка, за да си запиша останалите... Ще споделя, че нито един диск не съм си съсипал, въпреки че използвам даже вградената в Уиндоус програма, а не някоя от гореизброените. Не съм пробвал със двуслойни дискове на Verbatim но предполагам, че всичко ще бъде наред... Извода е,че не трябва да се купуват некачествени, неизвестни и недоказани марки дискове (особено двуслойни)... Благодаря на всички!
  14. Не, не съм... Добра ли е? Или тя конвертира видеото... Т.е губи се от качеството? Търся някоя, която да е като IDM и да пердаши навред де що свари...без задължително да конвертира. А тази Replay Media Catcher?
×
×
  • Създай ново...