Jump to content

Vasko12

Потребител
  • Брой теми

    157
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Не казвам

Vasko12's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Според мене Win 7.Осмицата със този Metro интерфейс е ненужно шарен и объркващ.
  2. Не е необходимо да се заобикаля нищо.Щом си със срочен договор(пък и със предплатен абонамент също няма да има проблем)Имаш вариант да си закупиш рутер да се обадиш да ти го настроят или директно във офиса.Мисля,че предлагаха и рутери под наем(Мисля,че важи за всички градове).Като за всичко не заплащаш допълнително за каквото и да било!
  3. И според мене това предложение за парите си е най-подходящо.
  4. Check This Сега погледнах,че темата е старичка.
  5. Плаща се във офиса на фирмата спедитор........Виж къде има офис близо до тебе и при поръчката кажи,че искаш да се достави до офис а не до врата т.е. на адрес(ще си спестиш някой лев).Да правиш регистрация избираш си артикула и тези неща от горния пост ги описваш при оформяне на поръчката,пък и винаги се обаждат за потвърждение на поръчката може и тогава да им кажеш какви са ти предпочитанията за доставка спедитор и т.н.
  6. Поръчваш каквото си избереш.Във повечето случаи тези фирми работят със повече от един спедитор(ЕКОНТ,СПИЙДИ ЛЕО ЕКСПРЕС и т..н)Ако има опция си избираш спедиторската фирма(масово работят със ЕКОНТ) Искаш преглед на пратката(имаш 15 мин. за оглед във офиса.При поръчката избираш НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ.т.е. плащаш след огледа и ако одобриш във противен случай плащаш само разходите по доставката във двете посоки(това само ако не одобриш).Преглед на пратка искам само за да се убедя,че не са объркали артикула и дали са приложили гаранция и други документи(според лучая).Само да допълня,че опцията "преглед на пратка НЕ се заплаща допълнително!!)
  7. Това за което аз се сещам е да спреш Офлайн файовете от старт меню(персонализираш на големи икони) и търсиш това след това забраняваш офлайн файловете(във твоя случай ще имаш опция да спреш)
  8. Лично аз не бих си взел лаптоп точно от тези търговски вериги.Виж тук има голям избор пък и доста дистрибутори във БГ
  9. Може.Добавя се grub меню виж във сайта.Понеже съм виждал HirenBoot-a да се разпространява свободно (kal*ata),затова предположих,че няма да има проблем да дам линк и тук.За в бъдеще няма да правя подобна грешка,преди да се убедя,че всички неща във даден инструмент са Free.'' Извинявам се.!
  10. Пробвай със HirenBoot CD от менюто избираш MiniXP изчакай да зареди и по познатия начин от MyComputer местиш файловете,които искаш да запазиш във друг дял
  11. Какви температури държи картата?>Без и под товар?
  12. Точно и затова съм предубеден към "червените".
  13. Отказах се от VM Ware предполагам и Virtual Box ( е free) ще ми свърши работа.Инсталирах драйвърите за TV Tunera ОС го разпозна,но след пускане на програмата за управление ми изписва USB not regionized USB Bandwich USE 11% your device 200%( и нещо си беше).Сега като се разтършувах намерих някакъв Extension Pack (за какво се ползва?) и другата опция е Install Guest.....Тези две неща дали ще оправят положението?Във опциите съ включил USB поддръжката.Или просто програмката толкова си може.
  14. Според мене резултата няма да ти хареса със тези 512MB Рам.Ако ще пробваш X86 версия Core или Pro,Enterprise не ти трябва.И разбира се версията BG или EN.Пак ти казвам стой си със XP не си губи времето или ползвай някоя виртуална машина.Лично аз загубих всякакъв интерес към тази ОС
  15. Windows 8 ще се предлага на потребителите в 2 издания: Windows 8 (познат още като Core/Standard, който обединява досегашните Home издания) и Windows 8 Pro, който включва допълнителни опции като буутване от VHD, BitLocker и възможност за добавяне на Media Center. Windows 8 Enterprise изданието ще е достъпно само за компании и институции чрез т.н. "схемно лицензиране" и включва всички опции на Pro и някои специализирани корпоративни. Windows RT е версия за ARM таблети и ще идва предварително инсталирана, заедно с Office пакет, но за разлика от стандартните Windows 8 версии RT не поддържа инсталация на десктоп приложения, а само на метро такива от Windows Store и не може да се инсталира на компютри с x86-64 архитектури. Повече за разликите в различните издания на Windows 8 можете да прочетете от статията в Wikipedia. Колкото до маймунда има едни весрсии на MSDN
×
×
  • Създай ново...