Jump to content

KoLchE

Потребител
  • Брой теми

    57
  • Регистрация

  • Последно посещение

KoLchE's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Tова винаги го праве просто не мога да разбера защо при един бразуър нещата стоят така а при мозила например по коренно различен начин.
  2. Само това ли да е. Еми тогава ще си ползвам браузъра с кеф щото последните верси на Лисицата и Операта тотално ги осраха.
  3. Последната стабилна - свалена директно от официалния източник.
  4. От скоро ползвам браузъра и започва да ми харесва. Но не разбирам едно нещо защо се получава по следния начин? Получава ми се следната ситуация когато браузвам форума и някои сайтове... през Хромчето... http://store.picbg.net/pubpic/BD/21/660517943a18bd21.png Така излиза през Firefox 14 beta 10... http://store.picbg.net/pubpic/C2/22/97b8e318c4b2c222.png Къде греша в настрйоките че изкарва файла като строшено изображение? Странно ми е защо Хромчето изкарва външните линкове с икони на счупени изображения. Това се случва на прясно инсталирана ОС. Тествал съм и под различни операционни системи различни от Уиндоус 7 Х64 (настоящата която ползвам) и резултата е пак същия. Та да си задам въпроса - някой да знае как може да се излекува този проблем?
  5. Лично на мен под 7-цата хич не ми е грозен интерфейса на последната версия. http://store.picbg.net/thumb/37/C0/546453d427e637c0.png
  6. Toва е твое мнение което аз не споделям. При мен под 7 Ент х64 КюБит се държи отлично. Версията която ползвам е 2.9.2
  7. Това че ЮТ във новите си версии реже от скоростта на теглене е 100% вярно. Аз лично съм се сблъсквал със този проблем преди да премина на QBitTorrent. А относно Download manager-a Down Them All Перфектна добавка на Лисицата съчетана със Download helper - нямам проблем със свалянето на какъвто и да е файл. Двете добавки дори се допълват взаимно и позволяват сваляне на видеа от всякакви сайтове.
  8. Тези процедури приложими за за създаване на Бутфлашче за Windows 7?
  9. Здравейте. Трябва да си взема ново захранване, държа да е модулно, за да мога да ползвам 4те си Palit GTX 285 2GB Сега в момента имам 2 Palit GTX 285 2GB включени на машината си, но искам имам налични и 4те карти, обаче старото ми захранване не може да се справи с тази тежка задача, защото не му достига мощност... Спрял съм се на 2 захранвания се чудя кое от тях е по удачния избор: 1. Corsair HX850 2. Tagan Piperock BZ-900 2те захранвания са страшно добри, и имат идентични характеристики. Моля ако някой от вас съфорумци има 2те захранвания да сподели впечатления от работата им и да сподели негативните и позитивните страни на 2та продукта Наличния финансов бюджет е ~360 лв. Моля модераторите да редактират подзаглавието на темата
  10. Странно превода на Резюм мениджъра не се визузализира при мен. Не знам къде е проблема... Tragedy - нещо против да кача тук малко едитнатият от мен превод. Намерих в твоят и моят превод на програмата малко неточности и създадох хибриден превод на програмата съвсем скоро в които изчистих това което не ми хареса на твоят и моят превод.
  11. Aз обиковено като сваля мп3 или някакъв друг аудио формат от интернет правя следното - отварям свалените неща с WaveLab и преглеждам файла за Аудио Грешки. Ако има такива оставям, WaveLab да коригира въпросните грешки и сейвам файла върху старият. Имам звукова карта Mackie Spike и колони Yamaha HS80. След корекцията на звука и изчистването на вълната от грешки смело смея да кажа че разликата в звука е очевадна. Който иска да провери твърденията ми да пробва сам.
  12. Случайно някой да е намерил отговор на въпроса защо $oem$ не е копира на харда при пуснат OemPreinstall в winnt.sif?
  13. Aко Autopartition = 1 тогава се запазва старата система без да се трие квото и да е о нея. Друго не мога да ти кажа.
  14. Darco е такъв скрипт да ти кажа не съм виждал до сега а съм се ровил из доста форуми.
  15. Имам едно доста интересно питане - значи XP SP3 който се намира в арена с Windows media player 11 и IE7 не ми копира $oem$ папката ха дял C: - oem preinstall е зададен на Yes и пак не иска да копира и изпълни скритпта който е зададен в RunOnceEx.cmd - някой да има идеи защо се случва последното?
×
×
  • Създай ново...