Jump to content

Slavi Milkov

Потребител
  • Брой теми

    23
  • Регистрация

  • Последно посещение

Slavi Milkov's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Мисля че проблема го няма вече. Няма проблем със стартирането от както използвах тази програма. Благодаря много.
  2. Опитах с тази програма и има някакъв ефект.Рестартирах компютъра около 3-4 пъти и само един път имаше проблем но това беше първия още ще проверя и днес дали ще прави проблем и ще пиша пак.
  3. Windows Update иска Update постоянно и го правя но те нямат край, а и след като изключа компютъра вечер се махат мн от нещата. Например драйверите на видео картата ми ги обновявам постоянно, но всеки път се връщат на предишните. Възможно ли е драйверите на видеото да са причината за този проблем ?
  4. Ето лог файла http://www.4shared.com/office/2lAVOrCnba/CBSlog.html
  5. Показва че нямам права да го кача. Също немога да го отворя дава ми Access Denied.
  6. След още няколко опита накрая се получи.
  7. Няколко пъти опитах но всеки път е така. Дори и след рестарт е пак същото.
  8. Проверил съм всички конектори и подобни и съм ги чистил. Видео картата също съм инсталирал наново няколко пъти вече за да съм сигорен. А за програмата Active Smart ето снимките.
  9. Добре съгласен съм с това, но защо стига до знамето на уиндоус и непродължава напред докато не го рестартирам и пусна уиндоус репаир?
  10. Само един профил е и няма как да е от това
  11. Ако имаш предвид да съм ги тествал с някоя програма не съм.
  12. процесор:AMD Athlon II x3 460 3.4GHz дънна платка: Asus M4A77T 4GB RAM видео карта:NVIDIA GTX650 Не съм опитвал с други компоненти, но тези нямат подутини и разтекли кондензатори всичко е почти ново. Днес се включи без проблеми, но се притеснявам да не се случи отново и искам да разбера на какво се дължи този проблем.
  13. Имам проблем с компютъра от както смених видео картата с нова. Първият път го пуснах нямаше проблеми и на другия ден когато го включих искаше уиндоус репаир за да поправи нещо и след това тръгна, но след като го рестартирах и това не помогна. След това реших да го преинсталирам защото спираше само до началото кадето се вижда знамето на уиндоус и непродължава напред. След преинсталацията се включи записах му програми, драйвери и всичко, но на другия ден когато го пуснах и след завършването на уиндоус репаир беше точно като след преинсталацията нямаше нито програми, нито драйвери. И днес дори и уиндоус репаир не беше успешно. Моля ако някой може да помогне да пише. Благодаря предварително
  14. Благодаря много ми помогна. Не бях намерил това.
  15. Не съм сигорен дали тук трябваше да напиша темата , но някой може ли да ми помогне имам проблем с отварянето на файлове с разширение .run под Линукс Убунту 12.04. Някои може ли да ми каже програма с която се пускат тези файлове или код за терминала нов съм в Линукс и незнам много неща още. Благодаря предварително.
×
×
  • Създай ново...