Jump to content

MartinAngel

Потребител
  • Брой теми

    15
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Мъж

MartinAngel's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Репутация в общността

  1. Здравейте, Не знам дали някой освен мен ползва дадената програма, но ще се радвам, ако успея да помогна на някого. Проблемът се породи от това, че следуспешната инсталация при първото стартиране обърках email- ите и някак си преправих папките по подразбиране, които програмата използва. По този начин всеки следващ опит програмата да се стартира беше неуспешен, защото по подразбиране тя се опитваше да зареди акаунт (папки за кореспонденция), който е невалиден. Все пак успях да реша сам проблема, което се оказа нелесна задача. Диалоговият прозорец, който програмата извиква при първото стартиране, съдържа инструменти, чрез които потребителят да посочи email, от където програмата да извлече информация и да спести ползването на браузър. Самият прозорец не можеше да бъде извикан, тъй като програмата вече "знаеше" от къде да зареди данните, въпреки, че "пътят", който е зададен е грешен. За целта се налага потребителят сам да стартира този прозорец, а това става от Menu --> Search programs and files, където се въвежда само "Outlook". Компютърът ще изведе списък от програми и папки, където се избира "Поща"/"Email", която се намира в разделение Control Panel. Това е всъщност диалоговият прозорец "Инсталиране на поща - Outlook", където се избира "Файлове с данни", където зададеният по подразбиране акаунт трябва да бъде премахнат, но за целта преди това трябва да се посочи, че не е "По подразбиране". Пред самото му име трябва има кръгче с отметка. Щом това кръгче е премахнато, акаунтът може да бъде изтрит. След това отново трябва да се извика прозорец "Инсталиране на поща - Outlook", но този път се избира "Имейл акаунти". Ако неправилният акаунт не бъде предварително премахнат програмата директно ще отвори вторият прозорец "Файлове с данни", а на потребителят е необходим формуляр, чрез чието попълване да означи своя email. Щом формулярът бъде попълнен остава само програмата да се свържа със сървъра на email- а. Обръщам внимание на факта, че програмата не работи с АБВ, Mail.bg и други подобни, така че няма да може да се свърже с акаунт от тезисървъри. Може да се свърже обаче със сървъра на Microsoft corporation - Hotmail. За да си осигуря достъп до email в Google свързах двата акаунта. Това е опция, която може да се намери в сайта на Microsoft. Може да се осъществи връзка между email- и на Google, Yahoo и др. За целта обаче е необходимо да имате съществуващ акаунт в Microsoft. Надявам се информацията да е била от полза
  2. Здравейте, Потърсих информация из форумите относно програмата Outlook на MS Office 2010, но не успях да намеря нищо. Надявам се, че темата няма да бъде в разрез с правилата на форума. Проблемът ми се състои в това, че програмата отказва да стартира. След зададената команда се появява обичайният диалогов прозорец, който казва, че програмата се зарежда, но след няма и минута върху него се появява втори. Това започна след като опитах да конфигурирам програмата, така че да отваря email ми в gmail, но тя не успя да се свърже и от тогава е този проблем. Опитах с диска на пакета да поправя нещата, тъй като в него има опция "Repair", но нищо не се получи. Има ли начин да поправя програмата или ще трябва да преинсталирам целия пакет?
  3. Много полезна информация, особено когато имаш проблем със смяна на парола и искаш да изпратиш на уеб дизайнерите снимков материал .
  4. Намерих го, благодаря много за оказаната помощ, беше доста полезна П.П. Трябва ли да се рестартира или да ми изведе някакъв диалогов прозорец след разрешение на ъпдейтите?
  5. Разбирам. А как мога да разбера дали една програма се нуждае от ъпдейт? Adobe извежда на екрана диалогов прозорец, искащ разрешение, което в повечето случаи давам, но какво става с останалите програми и в частност Windows? Използвам Mozilla Firefox и никога не ми е показвала, че извършва подобна дейност или е искала някакво разрешение. Единствено приставките на Java и езиковите редактори съм сложил сам. Как да я накарам "да ми говори"?
  6. Здравейте, Надявам се да не ме изядете, задето задавам въпроса си тук, но това е единствената тема, отнасяща се за ъпдейти. Въпроса ми е: ъпдейтите имат опреден размер и се чудех- те на мястото на бъга, който се предполага, че оправят ли застават или заемат допълнително памет и увеличават размера на програмата? Благодаря предварително. Относно темата: не ъпдейтвам никога и нищо освен антивирусната, защото тя сама го прави.
  7. Здравейте, Надявам се, че не приемате коментара ми като натрапване, но се зачетох, стана ми любопитно и реших да задам няколко въпроса, тъй като изучавах HTML през последната учебна година (2011/2012) и най- сложното, до което стигнах бяха фреймовете. Искам да попитам каква е разлика между относителния и реалния път до файловете и възможна ли е работа със директории? А също, тъй като стана въпрос за измерване на пиксели- има ли вероятност, при която измерването им да бъде относително, т.е. при измерването им на един компютър (монитор) да се постигне желания резултат, а при преместването на файла на друг терминал с различни размери на монитора, да не работят? Благодаря предварително.
  8. Благодаря за отговора! Но моя въпрос беше каква е разликата между обектно ориентираните и тези от рода на С и С++?
  9. В ІX клас изучавахме Visual Basic 6. Според мен е добър за хора на 16- 18 год., които тепърва прохождат в програмирането. Обаче виж това, че в училищата системата е смотана е друго нещо. Започваш да изучаваш една програма и преди да си стигнал и на половината сменят материала. Има ли и други обектно ориентирани езици? Освен Visual Basic, знам, че има и C и C++, ама каква е разликата? Ще може ли да ми дадете кратък списък на езиците? Благодаря предварително.
  10. За съжаление г-н Burkoff7 е прав. Аз дори на скоро си инсталирах противошпионски софтуер на лаптопа- Ad- Awere, но все още не съм го разучил. Да се надяваме, че и това ще стане все някога. Но сега мисля, че имам проблем не със софтуера, а с хардуера. Решил да го карам в сервиз на "пълни изледвания и промивка" (в кръга на шегата). Лошото е, че хората не четат и не се интересуват от подобна информация, а това би им спестило доста главоболия. Може би за това има толкова ями, в които може да падне един средностатистически потребител. Колкото повече информациа има, толкова по- трезво може да погледне човек на нещата, а има хора, на които им я сервираш на тепсия, както се казва, и пак НЕ ИСКАТ да четат.
  11. Благодаря за информацията и с риск да повторя вече написаното от многото коментатори- БРАВО ЗА ТРУДА!
  12. Изключително полезна информация г-н Night_Raven. Аз съм от напредналите потребители и мисля, че е от голяма помощ. Дори използвах някои от съветите. Антивирусната ми е на avast, просто защото ми беше инсталирана като си взех лаптопа, но след като прочетох статията нямам никакво намерение да я сменям. Имам само един въпрос- как се изчислява КПД-то? Някаква определена програма ли го прави или? Аз лично използвах информацията за UAC, беше на нулево ниво и поставих отметката на едно ниво под максимума, това в комбинация със avast и мисля, че достигам едно прилично ниво на защита, но искам да го подобря. Възможно ли е да ми дадете информация как ще е най- добре да постъпя в моя случай. Ако трябва пишете ми на е-mail. БРАВО ЗА ТРУДА!!!
×
×
  • Създай ново...