Jump to content

gatgamel73

Потребител
  • Брой теми

    3
  • Регистрация

  • Последно посещение

gatgamel73's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Добре, спирам до тук - благодаря, че ме предопреди. Аз съм нов и не съм ги изчел подробно правилата !!! Но пък антенката си я бива!!!
  2. Здравейте, вчера си поръчах DIAMOND 360000G от един магазин в интернет и останах приятно изненадан от това, какъв голям периметър покри тази антена. С лаптопа нормално си хващам 4-5 мрежи, а с тази антена /то се води всъщност USB WIFI adapter/ хванах сигнал от 27 рутера. За мой късмет има и две мрежи без код и е много яко защото спирам със сметките за интернет. Всъчност с антената в кутията има и диск за разбиване на пароли, ама още не знам как се работи с него.... Като го разуча пак ще пиша!!!
  3. Здравей, аз също си купих такава антена и направо съм изумен какъв периметър покрива!!! С лаптопа хващам 5 рутера, а с DIAMOND 360000N хващам 27 мрежи. Има и свободни, т.е. вече се отказах да плащам за нета. Хубава инвестицийка е!!! А сега по твоя въпрос: 1. Върния я обратно, ако е още в гаранция!!! 2. Ако гаранцията е минала -> отвори я внимателно и провери: - дали не е прекъснал някой от кабелите /те са два/ към чинията; - дали не е окъсила самата антена; 3. Ако не се оправиш я хвърли в коша и си купи нова!!!
×
×
  • Създай ново...