Jump to content

ivo1017

Потребител
  • Брой теми

    26
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Мъж

ivo1017's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Малко извън темата. Скоро ми се наложи да тегля няколко файла над 700 mb. Всеки знае, колко е досадно да се чака определено време, заради ограниченията, ако сте със статично ай пи. Ето този сайт решава тези проблеми. Работи с най-известните платени сайтове за споделяне на файлове. Копирате линка в генератора и после ползвате любимия си download manager за сваляне.
  2. Да вдигна малко темата от прахта. Тази година поне има доста богат избор вече за качване на файлове. Аз лично ползвам MegaCloud. Дават безплатно 8 gb дисково пространство. След регистрацията просто се сваля програма, която синхронизира файловете межу папката на компътъра и тази на сайта. Братушките пък пуснаха и Yandex Disk. При тях мисля, че е до 10 gb. Работи на същия принцип като горната. И не на последно място Dropbox. Вярно, че са 2 gb само, но може да се стигне до цели 25, като добавите своите социални акаунти, каните приятели и т.н.
  3. Да не би да е изтекла картата? Обикновено пращат писмо, месец преди това. Иначе най-бръзо става, ако пишеш на съпорта им. В повечето случай отговарят до 24 часа.
  4. CCleaner с насторойките по подразбиране ползвам и съм доволен. Освен за почистване от там махам и ненужните програми.
  5. Здравейте. Не вярвах, че ще ми се наложи да пускам тема в този раздел... но се случи. Вчера направих нова инсталация на лаптопа с Уиндоус 7, 32-бит. версия. Чудех се за антивирусна и избрах тази на "Майкрософт". Пуснах да сканира, намери някаква гадина, премести я под карантина. По-късно вечерта пак.. Реших да сложа и платената версия на Malwarebytes Anti-Malware PRO (купих я не съм я теглил кракната ). Пуснах да сканира и тя и намери това: Scan type: Quick scan Objects scanned: 154960 Time elapsed: 3 minute(s), 54 second(s) Memory Processes Infected: 0 Memory Modules Infected: 0 Registry Keys Infected: 1 Registry Values Infected: 0 Registry Data Items Infected: 0 Folders Infected: 0 Files Infected: 3 Memory Processes Infected: (No malicious items detected) Memory Modules Infected: (No malicious items detected) Registry Keys Infected: HKEY_CURRENT_USER\Software\VB and VBA Program Settings\SrvID (Malware.Trace) -> No action taken. Registry Values Infected: (No malicious items detected) Registry Data Items Infected: (No malicious items detected) Folders Infected: (No malicious items detected) Files Infected: c:\Users\adminAppData\Local\Temp\pws_cdk.bss (Stolen.Data) -> No action taken. c:\Users\adminAppData\Local\Temp\pws_mail.bss (Stolen.Data) -> No action taken. c:\Users\admin\AppData\Local\Temp\pws_mess.bss (Stolen.Data) -> No action taken. Премести ги под карантина и рестартирах лаптопа. Днес антивирусната пак изпищя. Премести пак някаква гадинка под карантина. След това пуснах отново Malwarebytes и откри горните 4 реда. Спрях ситем ресторе-то, рестрартирах, влязох под сейф мод с интернет. Пуснах да сканира, намери ги и ги премахна. След това влязох в нормален режим, пак сканирах и те са отново тук. Ще се радвам, ако дадети идеи как да процедирам нататък.
  6. Здравейте! Реших да се оборудвам с нова безжична мишка.Купих я днес и след като я инсталирах не проработи. С лаптоп hp 530 и операциона система "Windows 7 Ultimate" 32-bit system. За мишка си избрах това:Easy touch 105 Пробвах от Device Manager да ъпдейтна драйвера на мишката и да видя за проблеми-нищо не намери. Дайте съвет как да процедирам нататък.
  7. Бях забравил за темата. Оказа се, проблема беше във "Вистата". Носих го на приятел и той успя под "Линукс" да намири и пусне wireless мрежата. Драйвери ли бяха, що беше-идея си нямам.Не работеше и тъч пада, но тъй като съм с мишка на лапота, това също не го бях забелязал. След като се прибрах следобеда, Уиндоуса си дръпна някакъв ъпдейт и заби. Започва да го инсталира и като стигне 80 процента от стъпка три, се рестартира. Хайде на другия ден пак при моя приятел. Сложи на лаптопчето "Windows 7" и сега да чукна на дърво, проблеми съм нямал. И безжичната мрежа работи и тъч пада.
  8. Благодаря и на двама ви.Утре по-подробно ще се запозная с програмите.
  9. Да мисля,че трябва да поясня, грешката е моя. Търся програма, с която да мога да изрязвам отделни думи от филм, клип,видео и т.н.Ползвал съм различни програми за изрязване е събиране(след като чух за тях тук), но има разминаване на новата част на с няколко секунди.Едно е да отрежеш минути,а друго е секунда или по-малко.Та за това се чудех дали има по-прецизна програма за рязане и събиране(ако предположим, че клипчето е правено по такъв начин). Иначе за събирането мисля, че и windows movie maker ще свърши работа.
  10. Не вярвах,че ще го изтрият.Ето го клипчето,качено на друго място. View My Video
  11. Здравейте! Винаги тук съм намирал това,което ми трябва-независимо дали става въпрос за програма,проблем или ръководство.Скоро гледам "Умирай трудно 4"(Live Free Or Die Hard) и ми стана любопитно с какво може да се направи подобен клип.Знам,че за филма сигурно е използвано нещо сложно и са работили много хора,но има ли алтернатива за да се направи това клипче в "домашни условия"? Ето го и него,изрязано от самия филм: http://www.youtube.com/watch?v=PN0uiPAe2bY
  12. Така да започна подред.Независимо колко пъти натисна бутона за Wireless,цвета на диода си е само един-син.Когато включа бутона,долу в taskbar лентата иконката за wireless e или on или off(когато го изключа).Като спомена за блутуут страно е,че скоро си взех нова Нокиа и не мога да я свържа чрез блуутута на лаптопа.Така,че може наистина адаптера да не работи. Относно рутера,той е заключен-т.е. фирмата доставчик на нет,от където си го взех е сложила друга парола и потребителско име и ни мога да се ровя по настройките му. Не намирам друга мрежа,което е странно защото близо до нас има друг доставчик на нет и те също имат безжичен нет и преди го намирах като мрежа. Така дайте снимка за да видя какво представлява този адаптер и май проблема ще се окаже за майстор.
  13. Така дайте да оставим бутона-ясно ми е,че трябва да бъде включен.Този въпрос ме интересува:Защо след като wireless бутона е включен(поне диода свети синьо),рутера показва че има wireless мрежа,не мога да открия такава?
  14. Ами няма таъв бутон като на сминката по-горе.Ето снимката От другата страна е си ди устройството. Каква е клавишната комбинация и стандартна ли е за всички лапотпи?
×
×
  • Създай ново...