Jump to content

martimarti

Потребител
  • Брой теми

    49
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Мъж

martimarti's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Благодаря за отговора. Опитах да направя disck check na B: и съобщението което получих беше "windows was unable to perfrom the check". Сега го пуснах да се проверява дяла на който е операционната система а именно D: чакам да видя какви ще са резултатите. Що се отнася до темата - извинявам се. Ще знам за напред. Благодаря за отговора. Ще опитам и този вариант и да видим какво ще се случи. Имам Hiren's Boot CD 15.2. Благодарение на него успявам да направя всичките тестове. За темата - не съм искал така да се получава че отвличам на някой друг. Ако имам други въпроси, просто да си направя тема, така ли? Благодаря още веднъж!
  2. Дали съм успял да направя backup като хората и дали се е запазила всичката информация. Успях да го направя в край на сметка с програмата Image For Windows и всичко е както трябва. Благодаря!
  3. Здравейте, Не искам да отварям нова тема за това пиша тук. Проблема с моя е че го включвам и си стои на Windows 7 екран и това е. Не продължава на никъде. System repair не се получава нищо, safe mode не иска да се стартира. Направих следните тестове и това са снимките от резултатите. Грешка която ми дава е i/o device error. Благодаря предварително!
  4. Здравейте, Наложи ми се да направя backup на хард диска защото не иска да се стартира windows 7, като се опитвах да направя backup не искаше да се получи защото ми дава i/o device error hdd. Та направих backup и сега искам да проверя дали всичко си е на мястото преди да предприема други мерки с хард диска. Благодаря предварително, Поздрави
  5. Гледам, че темата е остаряла но все пак ще пробвам. Въпроса ми е следния: AMD Radeon HD 7500M/7600M Series ми е видео картата, HP ProBook 4540s е лап топа. Как мога да я подкарам картата в Backtrack 5r3? Благодаря!
  6. Здравейте, Тъй като и аз имам същия проблем с моята флашка - последвах всички стъпки и предложения за да си реша проблема. Нищо не подейства, прост флашката не тръгва никъде - нито на моя лап топ, нито на други 2, настолен комп и в колата също. Ще си купя нова Въпроса ми към вас е: преди като отворя My Computer, на C имаше малък знак на Windows - сега го няма. Това се случи след инсталирането на USBFix и HDD Low Level Format Tool. Защо го няма малкия знак и как да го върна? Благодаря!!!
  7. Тази проверка при win7 по същия начин ли се прави?
  8. тъкмо това правя. в момента е на 64%. като приключи, ще пиша ***тъкмо приключи. рестартирах - работи. Едно голямо БЛАГОДАРЯ на всички за съветите. Ако искате, променете заглавието на темата като решена. Някой може ли да обясни, каква е причината за проблема? Благодаря!
  9. направих го - получи се. направих снимка на екрана. ето я и нея. очаквам съвети. Благодаря!!!
  10. А след като направим флашката bootable, може ли да я върнем със стокови настройки и да си я ползваме за друго предназначение или щом веднъж го направим, само за това може да се ползва? Все си мисля, че може но да питам все пак. Благодаря предварително!
  11. Инсталирах го ръчно тъй като имам драйверите. Благодаря много за съдействието. Надявам се да нямам проблем с мишката. Дано си работи по принцип, а не защото съм рестартнал. Интересува ме, защо се е получил този проблем, каква е причината според вас? Благодаря!
  12. Направих го. Работи. Само driver за камерата не се инсталира
×
×
  • Създай ново...