Jump to content

naydenantonov80

Потребител
  • Брой теми

    6
  • Регистрация

  • Последно посещение

naydenantonov80's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Много, много полезна статия. Браво.
  2. http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/250622_170474723012481_100001498645920_416261_4730132_n.jpg Огнелис с плъгинчета
  3. 1. Футбол 2. Тенис 3. Снукер Освен това всички моторни спортове, ски алпийски дисциплини, биатлон....
  4. През 1994 г. тримата големи - Сталин, Рузвелт и Чърчил се срещнали, за да поделят света. Покрай сериозните разговори Чърчил предложил да се позабавляват с опити да накарат персийската котка на шейха да яде доброволно горчица. Започнал Чърчил - изкарал една сребърна лъжичка и започнал да тика горчица в муцунката на котката.Чърчил бутал лъжичката, котката се дърпала и в крайна сметка нищо не станало. На ред бил Рузвелт: - Вие англичаните явно сте доста глупави. Трябва с убеждение, по демократичен път! - казал той, извадил салам, нарязал го на малки парченца, намазал ги с горчица и ги аранжирал в купичката на котката. Персийската котка обаче била капризна към храната и опитът на Рузвелт също бил неуспешен. Най-накрая дошъл ред на другаря Сталин. Той хванал пухкавата опашка на котката, намазал я с горчица и пуснал животинчето. Котката веднага започнала да мяука и да ближе горчицата от опашката си, за да се измие. Тогава Сталин мъдро казал: - При нас в Русия всичко става така - доброволно и с песен... Едно котенце попитало батко си: - Бате, какво е това "ебане"? Батко му казал: - Ела с мене довечера и ще ти покажа. Излизат те вечерта и отиват на мястото където се събират младите котки. Обаче било зима и било много студено. Чакали те котките, чакали и мръзнали и по едно време котенцето казало: - Абе бате, аз още малко ще поеба и ще си ходя.
  5. Има такива любителски проекти из торент сайтовете, които имат всичко сложено на тях за да тръгне след чиста преинсталация. Но са тромави и големи. По-добрия вариант е Правиш чиста преинсталация, Слагаш драйвъри и всички необходими програми и после правиш Image на дяла с Нортън Гоуст. Като се наложи преинсталация просто връщаш имиджа.
×
×
  • Създай ново...