Jump to content

barca_b0y

Потребител
  • Брой теми

    639
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Мъж

barca_b0y's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Не търся решение на такъв проблем. Всъщност аз нямам такъв проблем. Става въпрос, че конкретно в последните версии Firefox се дъни. Така или иначе отдавна съм го набелязал за смяна.
  2. Здравейте! Дойде време да се разделя с Firefox. В последните версии започна да се задъхва от 10-тината приставки, които има, и не ми се правят компромиси. Моля за препоръки.
  3. Ти ги декомпилира и анализира всичките, така ли? Или пък всички производители са те наели за QA - да им оптимизираш софтуера на "максимална производителност"? Това е, защото авторитетна личност на име Уди е преценила така. Нали? Приятелю?
  4. Здравейте! Ползвам Windows 7 и Windows 10. И с двете се сблъсквам с един и същ проблем - вадят тази грешка при екранни снимки от Android. Странното е, че в Paint (а и навсякъде другаде) се отварят без проблем. Не си намерих достатъчно бързо решение и реших да ползвам външен софтуер. С носталгия си припомних, че Faststone имат такъв продукт. Оказа се адски тромаво животно. Бавно отваряне, бавно затваряне. За да не се лутам повече, моля за препоръка тук. На практика нямам изисквания - трябва ми бърз, безплатен и работещ софтуер.
  5. Здравейте! Нуждая се от софтуер с който да мога да изрязвам части от видео и да ги запазвам без прекодиране. Става въпрос за обемни и дълги MP4/MKV/TS/VOB (вероятно и други) файлове. Предимно концерти и филми.
  6. А дали няма свръх-изискан вариант, при който да ползвам само един софтуер с бутон за старт и стоп?
  7. Здравейте! Съществува ли безплатна програма, с която да мога да правя звукозапис едновременно от звуковата карта и от микрофона? Нещо като AnyMP4 Audio Recorder, която е платена. Бих ползвал и платена, стига да е използваема основната функционалност.
  8. Страхотен съвет, но не е по темата. Не мога да накарам хора със "сапунерки" да ми звънят по Viber. Впрочем другите също.
  9. Здравейте! Имам Android телефон и PC с Windows 7. Android-ът е нов, а Windows-a не искам да го сменям. Постижимо ли е да свържа телефона с PC през BlueTooth (или пък друг вариант, ако изобщо има?) с цел да приемам/отказвам обаждания? Как точно ще се случи? Ще се сети ли да приема звук от микрофона на PC-то? Ще мога ли да си ползвам указателя, за да правя обаждания? Нямам наличен BlueTooth модул на PC-то, а искам да проуча дали има смисъл изобщо да търся такъв.
  10. Здравейте и за много години! Нуждая се от програма за елементарна видео обработка. Трябва да съединя два клипа, да им добавя субтитри и да използвам няколко базови ефекта (zoom in/zoom out, да си добавя Film leader и подобни неща). Предпочитам безплатна.
  11. Благодаря, вече се получи. Весело посрещане на новата година!
  12. В такъв случай ще опитам да резюмирам идеята: от DVDFab пристигат песните, разделени по .VOB файлове. На всяка песен е залепено "интро" в началото, в което има заглавието на песента, и продължава около 4-5 секунди. Това е интро, което би ме дразнило и в клип (ако си запазя клипа), и в аудио (ако си запазя аудиото). Т.е. логично е да го премахна веднага след DVDFab. И го направих (както ми препоръча) с Avidemux. В горния коментар описах, че ми позволи да си запазя само MKV. Т.е. вече имам MKV, но искам и аудиото от него. И тук идва DGIndex. Това е.
  13. Разбира се, че го знам. Но тук се роди още едно проблемче... Avidemux успява да свърши работа единствено в MKV формат. На другите или дава грешка или премахва аудиото без да ме пита (може би контейнерите не разрешават такова аудио?). Това го казвам информативно, MKV не ми е проблем. Но... при последващата обработка на видеото (вече MKV по обясними причини), DGIndex запецва на 0% и никога не завършва задачата. Т.е. може би не му харесва MKV-то. Реших да пробвам да си запазя аудиото още от Avidemux. Видях, че има "Save audio". Но и това не помогна. Създава ми някакъв повреден WAV файл, който не мога да отворя с нищо.
×
×
  • Създай ново...